"O bože, ovo je wow!"

Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput sa sinom Maja Šuput Maja Šuput sa sinom +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput osvanula je u haljini za pamćenje koju je odabrala za jedan od svojih nastupa, a o kojoj će se još dugo pričati.

Maja Šuput je održala još jedan nastup za pamćenje i to u zagrebačkoj Laubi u organizaciji jedne naše tvrtke, a za tu je prigodu odabrala kreaciju u kakvoj je dosad još nismo vidjeli.

"Hvala na megaeventu, što bi se reklo po naški - bilo mi je zadovoljstvo", napisala je Maja uz fotografije s nastupa na kojem je zapjevala u haljini ispod koje nije nosila donje rublje, a strateške je dijelove prekrila metalnim kvadratićima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Haljina je stvarno wow", "O bože", "Savršena je", "Zgodna Maja Šuput", komentirali su njezini pratitelji.

Majina haljina mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom Celebrity Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je ovih dana javnosti predstavila svoj najnoviji projekt - kolekciju lutkica osmišljenu upravo po njezinu liku i djelu pa šljokica, ružičaste boje, bezbroj frizura, haljina i visokih potpetica ne nedostaje.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Za obitelj Šuput ljeto već je počelo, evo u kojoj avanturi i outfitu njezin sin ovaj put skuplja simpatije!

''Dvadeset i jednu točno, ali svih mogućnosti, od ovih koje nisu baš prepokretljive do ovih koje rade špagu, prelet i tako dalje. Naš poslovni plan je da u četiri sljedeće godine dva puta godišnje izlazi ovoliko lutkica, tako da ćete se nagledat mene još puno'', najavila je Maja u razgovoru za IN Magazin.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 +28 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Celebrity Baby Lasagna pokazao novi imidž, pogledajte na kakvu se to promjenu odlučio: "Sve bolji i bolji!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 +26 Meghan Markle i princ Harry - 4 Celebrity Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene