može li biti zgodnija?

Vitke noge naše mlade pjevačice ukrale su show na modnoj reviji, a pokazala je i više od toga!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 12 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 5 +19 Domenica Žuvela - 3 Galerija

Domenica Žuvela pokazala je adute u oskudnom kompletiću s kratkom jaknom i mini suknjom.

Pjevačica Domenica Žuvela nije propustila slavljeničku reviju brenda ELFS u Zagrebu povodom njihovih 20 godina postojanja, koja je okupila brojna poznata lica.

Domenica se istaknula u masi u plavom kompletu s kratkom jaknom i minicom, u kojem je ponosno pokazala isklesani trbuh i vitke noge, a stajling je upotpunila ogrlicom s ružom i crnim cipelicama s visokom petom i remenom oko gležnja.

Pogledaji ovo Domenica Žuvela Celebrity Naša pjevačica pobjegla je u toplije krajeve i pohvalila se fotografijama s plaže. "Veljača i sol u kosi"

Reviju je pratila u društvu svoje kolegice i bliske prijateljice Mije Dimšić, a fotografi su ih ulovili i u trenucima dok su jedna drugoj nešto šaputale u uho.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Domenica Žuvela Celebrity Domenica objavila simpatičan video sa sestrom, koja joj jako sliči, a pokazala je i zgodnog brata!

Domenica je inače u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem, no s njim se ne pojavljuje u javnosti, a iznimku je napravila prošlog ljeta kada su prvi put zajedno došli na jedan event u Splitu. Nitko nije ni znao da je u vezi dok to nije sama priznala pred kamerama u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem se natjecala 2022. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene