"Iste!"

Domenica objavila simpatičan video sa sestrom, koja joj jako sliči, a pokazala je i zgodnog brata!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i sestra Linda Domenica i sestra Linda Domenica i brat Luka Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela - 3 +19 Domenica Žuvela - 4 Galerija

Domenica Žuvela na društvenim je mrežama pokazala sestru Lindu i brata Luku.

Pjevačica Domenica Žuvela pokazala je kako provodi vrijeme s obitelji.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je simpatičan video sa svojom sestrom Lindom, uz koji se zapitala: "Jesu sve sestre iste?"

"Mi smo sestre, možemo biti najbolje ili najgore prijateljice, ovisno o potrebi", našalila se u videu Linda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

"Iste", "Zogdne ste", "Ljepotice, pusa za obe", "Čudovite ste", "Najbolje i najljepše", neki su od komplimenata koje su dobile sestre.

Domenica je u pričama na Instagramu pokazala i brata Luku, a njegovu fotografiju pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Atmosfera na nastupu Domenice Žuvele Zanimljivosti Snimka starijeg gospodina na koncertu Domenice nasmijala je sve redom, pogledajte što je napravio kad ga je ponijela pjesma!

I dok obitelj rado pokazuje, svojeg dečka skriva od javnosti. Pjevačica je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem, s kojim je prvi put snimljena u javnosti prošle godine.

"Meni je malo krivo, ja bih voljela da se vratimo na ono gdje ljudi ne trebaju gledati moj privatni život, ali kad je već završilo tako kako je, šta sad. Ne mogu ga skrivati doma, moram živjeti kao svi normalni ljudi. Moram ti priznati da sam mislila da će biti veća dramica oko toga. Prošla je godina da sam rekla da imam momka i bilo mi je prirodno da ga vidim u tim člancima. Malo mi ga je bilo žao jer nije mu prestao zvonit mobitel", ispričala je nakon toga u IN Magazinu.

Pogledaji ovo Domenica Žuvela Celebrity Domenica na Adventu uživala s dečkom, kojeg se godinama trudi držati podalje od očiju javnosti

Domenica je prvi put javnosti otkrila da ima dečka u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem se natjecala prošle godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +23 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela istaknula tijelo u badiću i veliki crtež na nozi, pa poručila: ''Danas uživanje na ovoj groznoj destinaciji"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina +18 Petar Grašo i Severina Celebrity Petar Grašo uputio podršku Severini i progovorio o njihovom odnosu: "Mi se znamo 20 godina, nas veže nešto više…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene