nije skrivala emocije

Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 1 Jakov Prkic / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +22 Danijela Martinović i Ivana Marić - 3 Galerija

Danijela Martinović bila je gost na trećoj večeri festivala ''Pričigin'' u Splitu, a publici je ispričala koji je muškarac na nju u životu ostavio veliki trag.

Treću večer za redom festival ''Pričigin'' je napunio amfiteatar Doma mladih u Splitu, a publiku je ovaj put ovaj put privukla autorska večer naziva ''Miris Splita'' s Danijelom Martinović.

Pjevačica je u čarobnoj večeri priča posve otvorila dušu i zanimljivosti iz svog života, a publiku je nekim situacijama raznježila, a nekim nasmijala.

''Zbog prirode mog posla, uistinu sam imala priliku jesti po najvećim, najrazvikanijim restoranima. Ali kada kažem ''mama, spuštam se!'', to znači da se sprema juha, restani krumpir i šalša. Niti jedna Michelinova zvijezdica nije tome ravna!'', iskreno je ispričala Danijela.

Otkrila je i kako je čari Splita uspjela približiti i svom odabraniku Josipu Plaviću.

''Razgovaramo tako, ozbiljno, rekla bi. I ja mu velim u jednom trenutku ''Josipe, razumin te potpuno, piza to! Nisam shvatila, onako na prvu, da me uopće nije razumio'', ispričala je kroz smijeh.

Pogledaji ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 inMagazin Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

A posebno se zadržala na čovjeku koji je u njenom životu ostavio veliki trag.

To je bio Ivica Hlevnjak Bukle, legenda Hajduka, Kada se Bukle razbolio ona mu je darovala figuricu anđela da ga čuva.

''Slomila sam se kad sam čula da su ga pokopali zajedno s balunon, šalom Hajduka i figuricom anđela koju sam mu poklonila'', ispričala je emotivno.

Ispričala je i jednu situaciju koja je sve nasmijala.

''Izašla sam rano, otišla na trening i negdje na putu me zaustavila curica. Molila me da joj dam kunu. A ja izašla bez novčanika. Rekla sam joj da joj jedino mogu darovati molitvu, pa smo se uhvatile za ruke i izmolile blagoslov, rekla je ''Amen'' i taman da će otići, nasmijana, kad se okrenula i veli ''Pa ja vas znam! Vi ste Jelena Rozga!''

Pogledaji ovo Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović ne skriva koliko je zaljubljena: ''On mi je došao kao mir, bili smo potpuni stranci...''

Danijela je otkrila i da ju je Doris Dragović jednom prilikom švercala u svojoj sobi. Bile su na turneji brodom, a samo je Doris kao velika zvijezda imala pravo na sobu u hotelu. Danijela joj se požalila, a ona joj je rekla: ''Spavat ćeš ti mala u mojoj sobi.''

''Pa bih ja išla iza nje, ona bi pred recepcijom zamahnula onom svojom prekrasnom kosom, a ja bih se provukla da me recepcioner ne vidi'', ispričala je Danijela.

A prodavač ruža Miro bio je posebno iznenađenje večeri. Iz publike je slušao priču o sebi.

''Bio mi je najveći dar, ne tog trenutka, već života, on me naučio da smo svi ranjivi na svoj način, da je dosta jedna mala riječ, mali znak pažnje da nekome promijeniš život'', priznala je Danijela te zagrlila prodavača koji ju je rasplakao kad se popeo na pozornicu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene