sve je bilo spontano

Danijela Martinović ne skriva koliko je zaljubljena: ''On mi je došao kao mir, bili smo potpuni stranci...''

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Iznenađenje za Danijelu Martinović i Josipa Plavića Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović i Ivana Marić - 4 Danijela Martinović i Ivana Marić - 3 Danijela Martinović i Ivana Marić - 1 +20 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović opet je otkrila nešto o odnosu s partnerom Josipom Plavićem, inspektor je pjevačici pružio neizmjernu sreću.

Naša pjevačica Danijela Martinović u novom intervjuu za Gloriju otkrila je ponešto o svojoj ljubavnoj vezi koju je dugo od javnosti uspjela skrivati.

Iako ju cijela regija zna po vedrini i toplom pogledu, njen zarazni smiješak ove je godine dopunio i novi sjaj u očima, onakav kakav imaju samo sretno zaljubljene žene.

Naime, loše iskustvo krađa identiteta preko interneta, koje je policiji prijavila njezina odvjetnica neplanirano je preraslo u ljubav, a sve je započelo jednim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. I spojio je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, koji je s kolegama brzo riješio slučaj.

Nakon što su se upoznali, puno su vremena provodili razgovarajući, otkrili da dijele iste vrijednosti i rodila se ljubav.

"Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam na pamet padne da bi to mogao biti filmski scenarij. Prolazimo lijepe trenutke", rekla je pjevačica za Gloriju.

Iskusni policajac, koji ju je osvojio, dobro je poznat u glazbenim krugovima i to kao rock pjevač i gitarist. Član je benda Izvan zakona, koji se nakon 16 godina ponovno okupio, a on sklada, svira gitaru i pjeva.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se", otkrivala je Danijela.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears sa sinovima - 5 Britney Spears sa sinovima - 4 Britney Spears sa sinovima - 3 +25 Britney Spears Celebrity Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene