Super joj pristaje!

Danijela Martinović se pohvalila novim imidžem pa poslala i znakovitu poruku: "Još jedan novi početak i novi sjaj"

Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Ivana Marić - 3 Danijela Martinović i Ivana Marić - 4 In Magazin: Danijela Martinović - 2 In Magazin: Danijela Martinović - 1 In Magazin: Danijela Martinović - 5 +20 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović pokazala je novi imidž za koji se ovih dana odlučila, a svi se slažu da joj savršeno pristaje.

Naša popularna pjevačica Danijela Martinović pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu promjenu imidža na koju se odlučila, a koja joj je donijela i brojne komplimente.

Danijela je podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko je skratila kosu, ali i promijenila boju tako da je sada plavuša s trendi ružičastim odsjajem, a u opisu je podijelila i znakovitu poruku i novom početku.

"Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija. Nova frizura, još jedan novi početak i novi sjaj", napisala je Danijela uz fotografije koje je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Super, genijalno", "Da si nam lijepa", "Dušica nježna", komentirali su njezini pratitelji.

Na društvenim je mrežama prije nekoliko dana osvanula snimka Danijele i njezina partnera Josipa Plavića s jedne proslave, a na kojoj se moglo vidjeti koliko su sretni. 

Za njihovu vezu doznalo se početkom ove godine, a Josip je kriminalistički inspektor i upoznali su se kada je Danijela podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 +23 Shannen Doherty - 2 Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pokazala kako tješi samu sebe kad joj zafali Balkan, evo koji si je hit pustila: "I postaje još gore!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene