Ovako se uživa!

Danijeli Dvornik subota je bila radna, a nakon uspješnog posla pohvalila se zasluženim odmorom: ''Nije priša...''

Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 +20 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik na Instagramu je pokazala kako je provela sunčanu subotu, a nakon napornog rada zaslužila je i pošten odmor.

Danijela Dvornik sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli sve što radi pa je tako i ovog puta pokazala kako provodi svoju sunčanu subotu.

Umjesto u moru, Danijela je vikend započela u masliniku te brala masline, a time se pohvalila i na društvenim mrežama. Snimila je popadale masline na tlu, a onda je objavila fotografiju sebe kako sjedi na stolcu i noge odmara na sanduku.

''Farmerice! Nakon branja treba sjest na sunce, popit kavu i uživat . Nije u maslinama sve'', napisala je u opisu.

''Nije priša'', ''Najbolji dio dana u maslinama'', ''Ma 'ko ti to more platit'', bili su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Inače, na Instagramu je prati 109 tisuća pratitelja, a u posljednje vrijeme rado se uživo javlja na Instagramu i priča o problemima s kojima se većina susreće u životu te dijeli savjete kako ih riješiti ili zaobići.

Podsjetimo, Danijela posljednjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 7 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 3 +22 Martina Vrbos - 5 Nekad i sad Teško da ćete na prvu pogoditi o kojoj je našoj pjevačici riječ, s godinama je potpuno promijenila imidž!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Senidah i Lepa Brena - 1 Viktor Živojinović - 1 +34 Viktor Živojinović - 2 Celebrity Sin Lepe Brene sve je šokirao drastičnom transformacijom, uspio je smršavjeti čak 30 kilograma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene