baš je zgodna

Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću: "Jutro u polju pa malo na more"

Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +20 Danijela Dvornik - 4 Galerija

Danijela Dvornik objavila je niz storija u kojima je otkrila kako izgleda jedan njezin dan od jutra do večeri.

Danijela Dvornik u svojim novim Instagram objavama pokazala je pratiteljima kako su izgledale njezine dnevne objave. 

Prvo je snimila svoje jutro u polju gdje je brala masline, a zatim je objavila svoju fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu na koji je zaogrnula maramu te tako naglasila svoju nikad mršaviju liniju.

Zatim je ispijala svoju omiljenu popodnevnu kavu, a nakon toga odnijela je svoje prve masline na preradu u Postire. Na zadnjih par storija pokazala je izradu maslinovog ulja.

Danijela je nedavno pozirala u šeširu zbog kojeg su joj pratitelji poručili kako izgleda baš mladoliko. 

Također, objavila je i izazovnu fotografiju iz kreveta na kojoj nanosi kremu na noge pa u opisu objasnila kako je vrlo važno voditi brigu o svojoj koži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Inače, na Instagramu je prati 109 tisuća pratitelja, a u zadnje vrijeme rado se javlja putem live Instagram videa u kojima priča o nekim problemima s kojima se većina susreće u životu te dijeli savjete kako ih riješiti ili zaobići.

Podsjetimo, Danijela posljednjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović +25 Aleksandra Prijović Celebrity Jelena Rozga reagirala na rasprodane koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, srpska pjevačica brzo joj je uzvratila!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene