tema o kojoj svi bruje

Jelena Rozga reagirala na rasprodane koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, srpska pjevačica brzo joj je uzvratila!

Jelena Rozga Jelena Rozga Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +19 Aleksandra Prijović - 1 Galerija

Jelena Rozga reagirala je na najavu četvrtog koncerta Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Srpska folk-zvijezda Aleksandra Prijović ovih je dana glavna tema domaćih medija zbog čak triju rasprodanih koncerata u Areni Zagreb.

U prodaju su puštene i karte za četvrti koncert, a Aleksandra se uspjehom pohvalila i na društvenim mrežama.

"Zagrebe, nisam mogla ni zamisliti da ću najaviti i četvrti koncert u Areni. Hvala vam za ljubav, odužit ću vam se cijelim srcem!", napisala je Aleksandra na svojem profilu na Instagramu, a u komentarima joj se javila i Jelena Rozga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Rozga joj je uputila srce i emotikon aplauza, a Aleksandra je na njezin komentar odgovorila.

"Ljubim te, mila moja", poručila joj je Prijović koja je ovo ljeto bila na Rozginu koncertu u beogradskoj Areni Štark.

"Bravo, Aleksandra, to je za svako poštovanje i divljenja! Čestitam od srca tebi i Filipu i da vas sreća prati kroz život", poručio je Aleksandri i kolega Željko Samardžić.

Koncerti Aleksandre Prijović u Areni Zagreb održat će se 1., 2., 3. i 4. prosinca 2023.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +30 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica počastila nikad boljim pogledom na svoje isklesano tijelo: "Ženo draga, nije mi dobro!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene