sve ljepša i ljepša!

Rozga otkrila tajnu svog mlađahnog izgleda, evo kako joj uspijeva ovako odlično izgledati s 46 godina!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: modna revija Klisaba - 4 In Magazin: modna revija Klisaba - 5 In Magazin: modna revija Klisaba - 1 In Magazin: modna revija Klisaba - 2 In Magazin: modna revija Klisaba - 3 Klisab revija Jelena Rozga - 1 Klisab revija Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga Jelena Rozga i Tonči Huljić - 1 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 2 +8 Klisab revija Luciano Plazibat - 8 Galerija

Iako je modni duo Klisab nazivom revije poručio kako nikada nećemo imati Pariz, brojne poznate uzvanice ne bi se složile. Moda s dozom ironije otkrila je kako jesen nikada nije bila ovako cool. Tko se sve pojavio uz pistu, saznajte u prilogu In magazina!

U hrvatskoj modi postoje dizajneri i postoji Klisab. To je pokret, a ne dizajn. Dio ovog plemena besprijekornog stila nesumnjivo je i Jelena Rozga, kojoj je revija bila izvrstan razlog za prvi izlazak nakon ljeta.

A Jelena Rozga je oduševila sve svojom mladolikom pojavom. 

''Trudim se zdravo živjeti, pazim što jedem, prvenstveno zbog zdravlja, puno spavam, ne pijem alkohol, to se zna, i okružena sam dobrim ljudima'', priča Jelena. 

Ubojita minica istaknula je njezine savršene noge. Ova doza seksepila i razigranosti predstavlja nešto sasvim novo u kolekcijama Klisaba.

''Ja volim s njima piti kave, ali isto tako volim i njihove kapute i košulje, sakoe, tako da sam ja vidjela već skoro cijeu kolekciju i ovo sam odabral i još ću puno toga kad završi revija'', govori Jelena. 

Naziv kolekcije ''Nikad nećemo imati Pariz'' zvuči pomalo ironično jer jesen nikada nije bila ovako cool.

''Zašto nikad nećemo imati Pariz, to je bilanaša interna fora koja se utrenutku počela razvijati u druge elemente i željeli smo da je svatko interpretira kako on želi'', objasnili su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić te dodaju:

''Mislimo dane postoji loš proizvod, postoji samo loš dizajn i sad ovisi samo na koji ga način netko interpretira, a siguran sam i da postoji jako puno žena koje nekakve najgore odjevne komade mogu iznijeti najbolje'', zaključili su. 

Cijelu atmosferu s revije pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene