sviđaju li se vama?

Danijela Dvornik s gađenjem komentirala čizme koje su trenutačno hit: "Stvarno ne znam koja je ljepota u njima!"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela Dvornik +19 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Danijela Dvornik često na Instagramu iznosi mišljenja o događajima koji su trenutačno in u svijetu, a sada se dotaknula jednog modnog dodatka.

Danijela Dvornik na svom je Instagramu potaknula temu novih čizama koje su postale apsolutni jesenski modni detalj koji morate imati. Objavila je fotografiju čizama koje izgledaju kao da imate hlače na sebi te se peta sasvim malo vidi, a odlično se kombiniraju na haljine i suknje.

"Ove čizme su sada hit... ali ja stvarno ne znam koja je ljepota u njima? Pa zar nije lakše obući hlače na cipelu?" napisala je.

Fotografiju spomenutih čizama možete pogledati u našoj galeriji.

Što vi kažete na ove popularne čizme?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nedavno je svojim pratiteljima pokazala svoju haljinu i cipele stare 15 godina koje vjerno čuva. ''Ovo je ista haljina i vintage cipele stare 25 godina, sad su opet u modi'', objasnila je tada.

Inače, na Instagramu je prati 109 tisuća pratitelja, a u posljednje vrijeme rado se uživo javlja na Instagramu i priča o problemima s kojima se većina susreće u životu te dijeli savjete kako ih riješiti ili zaobići.

Podsjetimo, Danijela posljednjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Jovane Jeremić - 1 Stan Jovane Jeremić - 3 Stan Jovane Jeremić - 2 Stan Jovane Jeremić - 4 +14 Jovana Jeremić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Selleck - 3 Tom Selleck - 1 Tom Selleck - 5 Tom Selleck - 6 +8 Tom Selleck - 4 Nekad i sad Svi ga pamtimo po zaštitnom muževnom znaku i kao srcolomca iz kultne serije, no danas ima potpuno novi imidž i puno se promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene