Jedna od najljepših žena svijeta

Catherine Zeta-Jones pokazala svoju majku, pogledajte koliko sliče: "Sada znamo na koga si lijepa!"

Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Catherine Zete-Jones Majka Catherine Zete-Jones Majka Catherine Zete-Jones Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones - 2 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 +19 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Galerija

Catherine Zeta-Jones objavila je fotografije svoje majke Patricije Fair povodom njezina rođendana.

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones (54) na društvenim mrežama čestitala je rođendan svojoj majci Patriciji Fair, a tim je povodom objavila i nekoliko njezinih fotografija.

"Sretan rođendan mojoj prelijepoj mami. Ti si mi sve na svijetu... I više od toga. Volim te", napisala je glumica na Instagramu, a obožavatelji su njezinu majku obasuli čestitkama i komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

"Sada znamo na koga si lijepa. Kakva predivna žena", "Mama ti je ljepotica", "Kakva majka, takva kćer", nizali su se komentari.

Od ranije je poznato da je velška glumica vrlo bliska sa svojim roditeljima Patricijom i Davidom Jonesom jer je ona često u intervjuima govorila o svojem idiličnom djetinjstvu i podršci koju je od njih imala dok je gradila glumačku karijeru.

Catherine se rano ispisala iz škole kako bi se posvetila glumi, a na početku je dobivala angažmane u reklamama. Prvu zapaženu ulogu ostvarila je u britanskoj seriji "Dražesni pupoljci svibanjski", a svjetsku slavu donijela joj je uloga Elene u filmu "Zoro: Maskirani osvetnik" iz 1998. godine. Nakon toga je postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a 2003. godine dobila je i Oscara za ulogu Velme Kelly u mjuziklu "Chicago".

Pogledaji ovo Catherine Zeta-Jones Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

Osim talentom od početka karijere ističe se i svojom ljepotom te slovi kao jedna od najljepših žena svijeta.

Njezina ljepota očarala je i legendarnog glumca, njezina današnjeg supruga Michaela Douglasa (79), koji joj je pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece.

Pogledaji ovo Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Celebrity U njihovu ljubav ispočetka nitko nije vjerovao, a on joj je rekao da će biti otac njene djece čim ju je upoznao!

Par ove godine slavi 24. godišnjicu braka, a upoznali su se a Deauville Film Festivalu 1998. godine. Dok je lijepa Velšanka holivudskog veterana očarala na prvi pogled, ona je na njegovo upucavanje navodno odgovorila sa: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. u poznatom njujorškom hotelu Plaza.

Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pozornost zbog razlike u godinama.

Pogledaji ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Celebrity Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

Javnost ih je ispočetka otpisivala kao neozbiljan par, no opstali su zajedno duže od većine holivudskih parova te su uspješno prebrodili i sve nedaće koje su ih snašle.

Naime, Michaelu je 2010. godine dijagnosticiran rak jezika, a Catherine se u tom teškom razdoblju potpuno posvetila brizi o svojem suprugu. Glumac je bolest pobijedio nakon godinu dana, ali ubrzo potom Catherine je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su morali zamijeniti uloge i Michael je preuzeo brigu o njoj.

Dvije godine kasnije svijet je obišla vijest o njihovu razvodu, no Michael nije bio spreman na to i novinarima je priznao kako će pokušati napraviti sve da spasi svoj brak, što mu je, očigledno, pošlo za rukom. Prebrodili su i optužbe glumčeve bivše zaposlenice za seksualno uznemiravanje koje su na sudu u potpunosti odbačene.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys, dok Michael s bivšom suprugom, producenticom Diandrom Luker ima još sina Camerona (44).

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina Severina +26 Severina Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar s djecom Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko +18 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Celebrity Obiteljska idila Šime Vrsaljka: Slovenka Kaja pokazala je kako uživaju sa svojom djecom i njegovim sinom iz prvog braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene