Kakva ljepotica!

Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 8 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 7 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 6 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 5 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 4 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 3 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 1 Carys Zeta Douglas - 4 Carys Zeta Douglas - 3 +13 Carys Zeta Douglas - 2 Galerija

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas prvi su put sa sobom na crveni tepih poveli i kćer Carys, jasno je od koga je naslijedila ljepotu.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas prvi su put sa sobom na crveni tepih poveli svoju kćer Carys Zetu Douglas, a kad vidite fotografije, odmah će vam biti jasno od koga je naslijedila ljepotu.

Pogledaj i ovo Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 i dalje ludo zaljubljeni! Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

Obitelj je zajedno pozirala na crvenom tepihu u Cannesu, gdje je započeo filmski festival, a Douglas je ponosno pozirao sa svoje dvije ljepotice koje su svima oduzele dah u elegantnim haljinama.

Catherine je nosila crvenu haljinu koja je lagano padala do poda, a oči mnogih bile su uprte u njezin duboki izrez na dekolteu.

Njihova 20-godišnja kći Carys sve je objektive usmjerila prema sebi u elegantnoj bijeloj haljini od zanimljivog materijala na bretele koja je isticala njezinu vitku figuru.

78-godišnji Michael stigao je u crnom smokingu, a cijelo vrijeme pod ruku je držao svoje dvije dame i ponosio se svojom obitelji.

Prije nego što su ušli u dvoranu, supruga i kći glumcu su dale i pusu u obraz, a njihova legendarna fotografija odmah je obišla svijet.

Osim Carys, Michael i Catherine imaju i još jedno dijete, 22-godišnjeg sina Dylana, a prije Catherine Michael je s partnericom Diandrom Luker dobio i sina Camerona, koji danas ima 44 godine.

Kći Carys nije toliko poznata javnosti, a čini se da nije krenula u smjeru svojih roditelja, već se, sudeći po njezinu profilu na Instagramu, bavi pjevanjem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević za In Magazin - 3 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 +15 Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Nekad i sad Prije 16 godina bio je jedan od omiljenih domaćih voditelja, a onda mu se preko noći potpuno promijenio život!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene