Pobijedili predrasude

U njihovu ljubav ispočetka nitko nije vjerovao, a on joj je rekao da će biti otac njene djece čim ju je upoznao!

Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 5 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 7 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +14 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Galerija

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na društvenim mrežama obilježili su 23. godišnjicu svog braka.

Glumci Catherine Zeta-Jones (54) i Michael Douglas (79) jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova, iako im javnost ispočetka nije predviđala dug vijek.

Par je sada obilježio 23. godišnjicu svog braka, a oboje su tim povodom posvetili jedno drugom objave na društvenim mrežama.

"Dragi Michael, čeka te tvoja Nobelova nagrada za mir. Volim te... od tvoje drage supruge, dobitnice zlatne medalje za čast", napisala je Catherine na svojem profilu na Instagramu uz galeriji njihovih zajedničkih fotografije, među kojima je i nekoliko s vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

I Douglas je ovim povodom podijelio jednu fotografiju s njihova vjenčanja uz koju je napisao: "Sretna 23. godišnjica meni i mojoj dragoj Catherine. Jedva čekam 24.!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. u poznatom njujorškom hotelu Plaza.

Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

Javnost ih je ispočetka otpisivala kao neozbiljan par, no opstali su zajedno duže od većine holivudskih parova te su uspješno prebrodili i sve nedaće koje su ih snašle.

Naime, Michaelu je 2010. godine dijagnosticiran rak jezika, a Catherine se u tom teškom razdoblju potpuno posvetila brizi o svojem suprugu. Glumac je bolest pobijedio nakon godinu dana, ali ubrzo zatim je Catherine dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su morali zamijeniti uloge i Michael je preuzeo brigu o njoj.

Dvije godine kasnije svijet je obišla vijest o njihovu razvodu, no Michael nije bio spreman na to i novinarima je priznao kako će pokušati napraviti sve da spasi svoj brak, što mu je, očigledno, pošlo za rukom. Prebrodili su i optužbe glumčeve bivše zaposlenice za seksualno uznemiravanje koje su na sudu u potpunosti odbačene.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana (23) i kćer Carys (20), dok Michael s bivšom suprugom, producenticom Diandrom Luker ima još sina Camerona (44).

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 10 +26 Katarina Rautek Omazić - 11 Nekad i sad Bivša pjevačica popularne domaće grupe ranije ove godine zabrinula je javnost, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene