"jako sam zbunjena..."

Ovakav nastup od nje nitko nije očekivao: Slavna ljepotica lizala sladolede s tijela pa zaprepastila obožavatelje izvedbom!

Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 5 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 7 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 +19 Camila Cabello - 2 Galerija

Camila Cabello lizala je sladoled na pozornici, a njezini obožavatelji ostali su šokirani izvedbom.

Pjevačica Camila Cabello napravila je pravi show na Glastonbury festivalu. 

Pozornicu je zapalila provokativnim plesom, ali ono što je privuklo najviše pažnje upravo su - sladoledi. 

Camila se tijekom nastupa osvježila ledenim slatkišem, a sladoled je u jednom trenutku završio čak i na njezinom tijelu. 

Navedene scene privukle su pažnju na društvenim mrežama, a korisnici istih ostali su šokirani njezinom izvedbom.

@irenouken sangria wine stuck in my head #camilacabello #glastonbury @Camila Cabello ♬ original sound - irenouken

"Jako sam zbunjena. Što se njoj dogodilo?", "Što je ovo", "Ne mogu ju prepoznati", pisali su korisnici na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Camila Cabello nedavno je iznenadila svoje obožavatelje drastičnom promjenom imidža, nakon što je svoju dugu crnu kosu, koja joj je bila zaštitni znak, obojila u platinasto plavu nijansu.

Camila je jedna od rijetkih zvijezda koje izazivaju poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja. Proslavila se još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a potom je krenula u solo karijeru, a osim svojom glazbom, proteklih nekoliko godina medijske stupce punila je i vezom s mladim pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se više puta razilazila i mirila.

Poznata je po ohrabrujućim izjavama da voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju se pokazati to u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema se šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

Pogledaji ovo Camila Cabello - 2 Celebrity Zbog neobičnih vrućih hlačica svi su se okretali za pjevačicom koja je potpuno promijenila imidž!

Pogledaji ovo Camila Cabello Celebrity Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

Pogledaji ovo Camila Cabello Celebrity Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 8 Leni Klum i Aris Rachevsky - 6 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 +35 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 Celebrity Nasljednica vječnog seks-simbola prepustila se strastima s dečkom, prepuna plaža turista nije ih spriječila da uživaju u dodirima

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol i mama Sanja - 3 +23 Joško Gvardiol - 1 Celebrity Evo tko je folker s kojim je pjevao Gvardiol: Njegov veliki hit prepjevala je Prijović, a družio i s našim legendarnim trenerom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene