Vrlo tužno...

Procurile snimke novog sloma Britney Spears, vikala je i pričala besmislice u restoranu te potpuno izgubila kontrolu!

Britney Spears Britney Spears Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 2 +6 Britney Spears - 4 Galerija

Britney Spears doživjela je psihički slom u jednom restoranu u Los Angelesu, a snimke incidenta brzo su se proširile društvenim mrežama.

Pjevačica i bivša pop-princeza Britney Spears doživjela je psihički slom u jednom restoranu u Los Angelesu, a zabrinjavajuća snimka i fotografije njezina ponašanja brzo su se proširile društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

TMZ piše da je 41-godišnja Britney pretrpjela uznemirujuću psihičku epizodu nakon što su ona i njezin 28-godišnji suprug Sam Asghari stigli na večeru zajedno sa svojim tjelohraniteljem, a video pogledajte OVDJE

Pjevačica je u jednom trenutku posve izgubila kontrolu, nakon čega su ostali gosti restorana počeli vaditi svoje mobitele i počeli je svi redom snimati. Snimka do koje je došao Daily Mail prikazuje Britney kako pokušava pokriti lice jelovnikom kako bi se sakrila od znatiželjnih pogleda, a svjedoci navode kako je dobitnica postajala sve uzrujanija te je počela urlati i pričati besmislice, nakon čega je Sam izletio iz restorana. Nekoliko trenutaka kasnije pričala je sama sa sobom pa izašla s tjelohraniteljem, koji se potom vratio platiti račun.

Britney se nakon incidenta oglasila dan kasnije na svojem profilu na Instagramu, točnije objavila je snimku, ali bez ikakvog komentara i opisa, na kojoj pleše u bijelo-žutoj haljini i bijelim čizmama do koljena. Duga plava kosa joj je raspuštena i raščupana, dok plazi jezik, radi niz grimasa i pokazuje srednji prst u kameru. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)

Britney je 2021. godine otkrila kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a obožavatelji su zabrinuti za nju nakon niza bizarnih objava na društvenim mrežama posljednjih mjeseci. Njezin je suprug pak nedavno demantirao navode njezinih pratitelja da je kontrolira i priznao da razumije zašto su njezini obožavatelji stvarali pretpostavke o njegovoj ulozi u Britneynu životu. Ali zanijekao je svoju umiješanost i bilo kakvu negativnu ulogu.

"Ne, čak i ne kontroliram što ćemo večerati. Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumijem odakle dolazi ta zabrinutost. Samo se ponašaju zaštitnički, ako ništa drugo, oni su dobri obožavatelji", izjavio je Sam za TMZ.

Unatoč Samovu uvjeravanju da je s Britney sve u redu, mnogi su stvorili nekoliko teorija o tome što se događa s njihovom omiljenom zvijezdom, koja je posljednjih mjeseci objavila niz golišavih slika i nesuvislih natpisa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Montserrat Bernabeu - 1 Shakira i Montserrat Bernabeu - 2 Shakira, Gerard Pique Shakira +24 Gerard Pique i Shakira Zanimljivosti Shakira na balkon postavila zastrašujuću lutku vještice i okrenula je prema kući bivše svekrve, ovaj bizarni potez izazvao je različite reakcije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene