Nešto drukčije

Jedan od najslavnijih holivudskih neženja iznenadio je novim imidžem, ovakvu bradu ni na kome još nismo vidjeli!

Bradley Cooper sa kćerkicom - 2 Bradley Cooper sa kćerkicom - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper sa kćerkicom - 9 Bradley Cooper sa kćerkicom - 8 Bradley Cooper sa kćerkicom - 5 Bradley Cooper sa kćerkicom - 4 Bradley Cooper sa kćerkicom - 1 Bradley Cooper sa kćerkicom - 3 Bradley Cooper sa kćerkicom - 7 Bradley Cooper sa kćerkicom - 6 Bradley Cooper - 3 Bradley Cooper - 2 +21 Bradley Cooper - 1 Galerija

Bradley Cooper već je nekoliko puta pokazao da je veliki obiteljski čovjek, a ovog puta opet je sve raznježio fotografijama s kćerkicom na kojima je pozornost ukrala i njegova nova brada.

Glumac Bradley Cooper tijekom života je nekoliko puta istaknuo koliko je veliki obiteljski čovjek, a u posljednje vrijeme u javnosti se sve češće pojavljuje sa svojom kćerkicom Leom de Seine.

Bradley i Lea prošetali su se ulicama New Yorka u opuštenim izdanjima, a dok je djevojčica lizala sladoled, njezin tata nosio je ružičasti ruksak da joj olakša put.

U sličnom izdanju viđeni su i prije nekoliko dana, a čini se da ponosni tata po svoju kćer redovito odlazi u školu.

Osim toga, Bradley je pozornost privukao i svojom neobičnom bradom, koju je za posljednji izlazak dijelom obrijao. Kako to izgleda, pogledajte u galeriji.

Sedmogodišnju Leu Bradley je dobio s manekenkom Irinom Shayk. Par je bio zajedno nekoliko godina, no razišli su se 2019. godine te ostali u dobrim odnosima zbog kćeri.

Podsjetimo, prošle godine Bradley je svoju malenu već ugurao i u glumačke vode, a u filmu ''Maestro'' glumila je mlađu verziju lika Jamie Bernstein, koju je utjelovila Maya Hawke.

Bradley je trenutačno u vezi s manekenkom Gigi Hadid, kako navode brojni svjetski mediji, a iako to nisu službeno potvrdili, već su nekoliko puta viđeni kako se drže za ruke u šetnji gradom.

Pogledaji ovo Bradley Cooper - 2 Celebrity Bradley Cooper ne odvaja se od jedine žene koju stavlja ispred svih drugih, a ovim potezom još je jednom dao do znanja tko mu je prioritet

Pogledaji ovo Bradley Cooper Celebrity Jedan od najpoželjnijih frajera na svijetu još je jednom pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu!

Pogledaji ovo Bradley Cooper Celebrity Miljenik žena odrekao se svog zaštitnog znaka i iznenadio promjenom zbog koje sad izgleda još bolje!

Pogledaji ovo Irina Shayk Nekad i sad Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Personalizirane kopačke Vatrenih - 16 Personalizirane kopačke Vatrenih - 9 Personalizirane kopačke Vatrenih - 2 Personalizirane kopačke Vatrenih - 3 +22 Personalizirane kopačke Vatrenih - 11 Zanimljivosti Kako izgledaju kopačke u kojima igraju naši Vatreni? Ispisali su posvete obiteljima, a jedan nogometaš posebno se potrudio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom - 1 Bloom - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput +26 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Celebrity Maja Šuput opet je sve rastopila novom snimkom Blooma, pogledajte kome se dječak toliko razveselio da je od sreće zavrištao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene