nema do nje!

Jedan od najpoželjnijih frajera na svijetu još je jednom pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu!

Bradley Cooper Bradley Cooper Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper - 1 Bradley Cooper - 2 Irina Shayk i Bradley Cooper - 8 Irina Shayk i Bradley Cooper - 9 Irina Shayk i Bradley Cooper - 12 Irina Shayk i Bradley Cooper - 3 +18 Bradley Cooper i Gloria Campano - 3 Galerija

Bradley Cooper došao je na dodjelu nagrada Zlatni globus u pratnji svoje majke Glorije Campano.

Glumac Bradley Cooper na dodjelu nagrada Zlatni globus poveo je majku Gloriju Campano.

Glumac je svoju mamu držao za ruku dok su se šetali crvenim tepihom te su zagrljeni i nasmijani pozirali okupljenim fotografima. Za tu su se prigodu oboje dotjerali te su se čak i modno uskladili u crnim izdanjima.

Cooperu, koji slovi kao jedan od najpoželjnijih frajera u Hollywoodu, to nije prvi put da na takve svečanosti dolazi s majkom, ona mu je već bila pratnja na dodjelama nagrada Oscar, Tony i SAG. 

Tako je tijekom godina umirovljena novinarka Gloria, zahvaljujući svojem sinu glumcu, i sama postala zvijezda.

Prije četiri godine, u jeku koronavirusa, glumčeva mama preselila se k njemu, a živjeli su zajedno i neko vrijeme nakon što je preminuo Cooperov otac.

"Moja je obitelj vrlo bliska, a smrt mog oca bila je brutalna za sve nas. Sve nas je to potreslo i nismo se oporavili do kraja. I zato trebamo jedno drugo", izjavio je u intervjuu za LA Times 2013. godine.

Nedavno se na crvenom tepihu Bradley pojavio i sa svojom preslatkom kćerkicom Leom, koju je dobio s manekenkom Irinom Shayk.

Inače, Cooper je ove godine na Zlatnim globusima bio nominiran za najboljeg glumca i redatelja za film "Maestro", a u obje je kategorije izgubio.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +23 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Benigni i Nicoletta Braschi - 12 Roberto Benigni i Nicoletta Braschi - 8 Roberto Benigni i Nicoletta Braschi - 4 Roberto Benigni i Nicoletta Braschi - 3 +7 Roberto Benigni i Nicoletta Braschi - 5 Zanimljivosti Vole se više od 30 godina i glumili su zajedno u obožavanom filmu, a njihova ljubavna priča jedna je od najljepših!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene