samo je ona konstanta

Bradley Cooper ne odvaja se od jedine žene koju stavlja ispred svih drugih, a ovim potezom još je jednom dao do znanja tko mu je prioritet

Bradley Cooper - 2 Bradley Cooper - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper - 11 Bradley Cooper - 9 Bradley Cooper - 8 Bradley Cooper - 7 Bradley Cooper - 10 Bradley Cooper - 12 Bradley Cooper - 6 Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 4 Bradley Cooper - 3 +19 Bradley Cooper - 2 Galerija

Bradley Coper kao pratnju na dodjeli Oscara poveo je svoju mamu Gloriju Campano.

Slavni američki glumac Bradley Cooper na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, kao i na mnogima dosad, pojavio se u pratnji majke Glorije Campano s kojom je pozirao na crvenom tepihu

49-godišnji glumac izgledao je standarno holivudski, noseći elegantno crno odijelo i bijelu košulju, a njegova mama odlučila se isto tako za crnu haljinu do poda i bluzu. 

Pogledaji ovo Bradley Cooper Preporuke Plakao je pred kamerama, pričao o golotinji u vlastitom domu, a sve to kako bi iz petog pokušaja ostvario svoj san, ali hoće li uspjeti?

Također, na crvenom tepihu pozirao je i Cooperov kolega Matt Bomer, iz serije "Maestro".

Bilo je i nekih nagađanja da će se Bradley i njegova djevojka Gigi Hadid zajedno pojaviti na velikom događaju, ali ipak to nije bio slučaj. 

Ocijenite Cooperov stajling.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Maestro" je nominiran za sedam nagrada, uključujući nagradu za najbolji film i nagradu za najboljeg glumca.

Pogledaji ovo Bradley Cooper Celebrity Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Podsjećamo, Bradley Cooper i manekenka Gigi Hadid službeno su par.

Nakon što se mjesecima šuškalo da su u vezi, konačno su se odlučili prestati skrivati i snimljeni su kako se šeću Londonom držeći se za ruke.

Prije toga su ih paparazzi snimili zajedno u zračnoj luci u New Yorku.
Glasine su njihovoj vezi pojavile su se u listopadu prošle godine nakon što su nekoliko puta viđeni u međusobnom društvu.

Pogledaji ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Celebrity Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Malo prije toga šuškalo se da se Cooper pomirio s bivšom djevojkom i također manekenkom Irinom Shayk, s kojom ima i kći, dok se Gigi povezivalo s drugim glumcem, Leonardom DiCaprijem.

Inače, Gigi također ima kći iz veze s pjevačem Zaynom Malikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom +25 Kate Middleton - 1 Celebrity Kraljevska palača odbila ispuniti zahtjev javnosti koji je uslijedio nakon skandala s fotografijom Kate Middleton!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 9 Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 +26 Emily Ratajkowski Celebrity Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene