level pro!

Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 9 Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 5 +20 Emily Ratajkowski - 4 Galerija

Emily Ratajkowski pojavila se u izazovnom izdanju na zabavi Oscara, a mnogi smatraju da je doživjela gaf s provokativnom haljinom.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski poznata je i po svojim golišavim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja. No, ovoga puta izgleda da je nadmašila samu sebe i još jednom stavila pečat na svoja kontroverzna pojavljivanja. 

32-godišnja manekenka prisustvovala je na zabavi Oscara Vanity Faira 2024. na Beverly Hillsu, a povodom te prilike odlučila se za odvažnu bijelu haljinu francuskog brenda Jacquemus. 

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski Celebrity Ne dajte da vas zavara naizgled čedno izdanje slavne brinete, pod blicevima fotoaparata sve se jasno vidjelo!

Skupocjeni modni komad otkrivao joj je leđa, ali ono što je izazvalo brojne reakcije bio je prednji dio koji se blago odizao od njezine figure te je otkrio i više nego što je možda Emily planirala.

Naime, manekenka je jednom rukom držala svoju haljinu kako bi stajala na mjestu dok je pozirala na crvenom tepihu, a mnogi vjeruju da se ni Emily nije nadala da će haljina biti "neposlušna".

Smatrate li da je Emily pretjerala s ovom modnom kombinacijom?

  • Da, pretjerala je.
  • Ne, sve joj dobro stoji.

Ukupno glasova:

Podsjećamo, u zadnje vrijeme na njezinu Instagramu prevladavaju i fotografije njezina sinčića Sylvestera, kojeg je dobila s bivšim suprugom Sebastianom Bearom-McClardom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Ovih nekoliko špagica trebalo bi predstavljati kupaći kostim, no teško je to reći s obzirom na sve što se vidi u njemu

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, no ispostavilo se kako između njih ne postoji ništa više od prijateljstva.

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 4 Celebrity Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Poslije toga je dva mjeseca potajno bila u vezi s Harryjem Stylesom, a trenutačno je, koliko se zna, slobodna.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 4 +30 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian +28 Elizabeth Hurley i sin Damian Celebrity Seks-bomba 90-ih unatoč dubokom dekolteu koji je izbacila, pala je u drugi plan pokraj sina koji je njena kopija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene