pohvalila se tijelom

Ovih nekoliko špagica trebalo bi predstavljati kupaći kostim, no teško je to reći s obzirom na sve što se vidi u njemu

Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 9 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 10 Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 +20 Emily Ratajkowski - 1 Galerija

Emily Ratajkowski ne prestaje se hvaliti kupaćim kostimima vlastitog brenda, ali i seksepilnim prirodnim oblinama koje ima, evo kakve je fotografije s plaže objavila.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski objavila je nove fotografije s plaže na kojima promovira svoj brend kupaćih kostima Inamorata kojima je najbolji opis – oskudni.

Emily je s kolegicom na plaži nauljena pozirala, a kameri je okrenula svoju bujnu stražnjicu na koju su slabi muškarci diljem svijeta. Na jednoj fotografiji vidi se i celulit ispod guze kojeg se Emily ne srami pokazati, a unatoč njemu izgleda fantastično.

Upravo njeno tijelo dovelo ju je na vrh A-liste posljednjih nekoliko godina, a svoje fantastično tijelo Emily se ne stidi pokazati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Podsjetimo, manekenka se prošle godine razvela od Sebastiana Bear-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom. Trenutačno, koliko se zna, manekenka je slobodna.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 6 Jelena Leko - 7 +25 Jelena Leko - 5 Celebrity Sestra našeg bivšeg Vatrenog pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila za rođenje sinčića: ''Skroz tvoj đir!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene