Guza u prvom planu!

Slavna manekenka pozirala je u novoj liniji vlastitih kupaćih kostima, a od ovih fotografija mnogima će zatreperiti srce!

Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 +21 Emily Ratajkowski - 2 Galerija

Emily Ratajkowski izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a neke od primjeraka i sama je promovirala na svojoj fantastičnoj figuri.

Emily Ratajkowski, poznata britanska manekenka, izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a sama je neke od njih i promovirala.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Na službenom Instagram profilu svog brenda Inamorata, Emily je pozirala na pješčanoj plaži u oskudnim jednodijelnim kupaćim kostimima koji su pratiteljima sve ostavili na maštu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Čipkani kupaći kostimi nisu za one hrabre, a od ove manekenke na zavodljive poze i golišave fotografije već su svi navikli.

Podsjetimo, Emily se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +18 Marko Ciboci i Franka Batelić Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +25 Ecija Ojdanić - 4 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene