Ma seksi!

Svjetski poznata brineta objavila golišave fotografije na kojima je jedan dio tijela posebno istaknula!

Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 7 Harry Styles i Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 +18 Emily Ratajkowski - 4 Galerija

Emily Ratajkowski pozirala je na balkonu okrenuta leđima i u tangicama.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski objavila je niz fotografija u tangama i seksi pozama, a poglede je mamila njezina raskošna stražnjica. Na tangice je kombinirala bijeli topić. 

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Osim tih, na društvenim je mrežama objavila staru fotografiju kad je bila trudna, a na njoj pozira potpuno gola u kadi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Ove slike nastale su neposredno prije nego što su se moj identitet i život zauvijek promijenili. Biti mama znači raditi puno tihog, teškog posla kojem često nitko ne svjedoči. Ponosna sam na sve vas mame - vaša ljubav i predanost možda su nešto najljepše na ovom svijetu", napisala je u opisu.

Nedavno je privukla poglede na Met Gali u svom seksi izdanju, u kojem je istaknula baš sve atribute.

Podsjetimo, Emily se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely - 6 Lana Banely - 4 Lana Banely - 3 +25 Lana Banely - 2 Nekad i sad Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene