na to je i računala?

Ne dajte da vas zavara naizgled čedno izdanje slavne brinete, pod blicevima fotoaparata sve se jasno vidjelo!

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 9 Emily Ratajkowski - 10 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 4 +19 Emily Ratajkowski - 3 Galerija

Emily Ratajkowski pojavila se na rođendanskoj proslavi zvijezde američkog nogomet u prozirnoj haljini i bez grudnjaka.

Slava manekenka Emily Ratajkowski (32) poznata je i po svojim golišavim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja.

No svojim zadnjim izdanjem uspjela je nakratko zavarati fotografe, sve dok je nisu zabljesnuli blicevi fotoaparata.

Emily je snimljena dok je dolazila na rođendansku proslavu igrača američkog nogometa Odella Beckhama Juniora, a za tu je prigodu odabrala naizgled čednu, zatvorenu haljinu.
No ispostavilo se da je haljina potpuno prozirna, pa se na fotografijama može jasno vidjeti da je preskočila grudnjak, a čini se i da je ona toga bila svjesna, jer se nije trudila sakriti grudi.

Oni koji prate njezin lik i djelo, dobro znaju da Emily nisu strane golišave fotografije na društvenim mrežama, gdje često reklamira i oskudne badiće koje sama dizajnira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

U zadnje vrijeme na njezinu Instagramu prevladavaju i fotografije sa njezina sinčića Sylvestera, kojeg je dobila s bivšim suprugom Sebastianom Bearom-McClardom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, no ispostavilo se kako između njih ne postoji ništa više od prijateljstva.

Poslije toga je da dva mjeseca potajno bila u vezi s Harryjem Stylesom, a trenutačno je, koliko se zna, slobodna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene