oglasio se i on

Domaći bend ponudio pomoć mladom pjevaču s Dore koji radi u fast foodu: "Doista je tužno da takvi talenti moraju mesti podove"

Marko Bošnjak Marko Bošnjak Ivo Čagalj/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak Barabe (Foto: PR) Marko Bošnjak Marko Bošnjak Marko Bošnjak Marko Bošnjak Marko Bošnjak Marko Bošnjak Marko Bošnjak - 13 Marko Bošnjak - 14 +13 Marko Bošnjak - 16 Galerija

Bend Barabe ponudio je posao pjevaču Marku Bošnjaku nakon što se doznalo da radi u fast foodu.

Mladi i talentirani pjevač Marko Bošnjak (19) tijekom gostovanja u Jutarnjem showu Antene Zagreb otkrio je kako radi u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu - na blagajni i po potrebi pere podove jer, kako je rekao - treba zaraditi za život i režije.

Pogledaj i ovo Marko Bošnjak Posebno značenje Mlada hrvatska nada glazbene scene ima novi singl ''Nema'' koji nosi moćnu poruku sa sobom

Njegova izjava privukla je veliko zanimanje javnosti i mnogima je bilo žao što takav talent ne može živjeti od glazbe, a domaći bend Barabe čak mu je ponudio i angažman.

"Dragi Marko Bošnjak, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back-vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo; uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku financijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu. Ako netko poznaje Marka, molimo da mu prenese ovu ponudu. Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi jer je doista tužno da takvi talenti moraju mesti podove da bi se prehranili. Budimo solidarni i kolegijalni!" poručili su Barabe na svojem službenom profilu na Facebooku.

Marko im se još nije javio, ali zato se u svojim pričama na Instagramu osvrnuo na naslove u medijima.

"Moje gostovanje trajalo je tri sata, pjevao sam pet pjesama, pričao sam o sto tema i na kraju je u fokusu završila ova tema mene koji radim u fast foodu. Da, to je istina i nije ništa nelogično ni nenormalno, ima puno ljudi mojih godina koji rade takve poslove. Nisam prvi ni zadnji koji tako radi jer to je život", požalio se Marko, koji bi volio da je fokus na njegovoj glazbi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Bosnjak (@markobosnjaak)

Podsjetimo, Marko je svojim vokalnim sposobnostima osvojio regiju kada je kao 11-godišnjak nastupao u glazbenom natjecanju Pinkove zvjezdice. Prošle godine prvi put je nastupao na Dori s pjesmom "Moli za nas", s kojom je završio na visokom drugom mjestu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 3 +24 Iris Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja proslavila rođendan u atraktivnom izdanju, a nitko ne može vjerovati koliko joj je godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +25 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari u uskoj haljini istaknula svaku oblinu i pokazala rezultate boravka u teretani i po nekoliko sati dnevno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene