wow, kakva haljina!

Domaću publiku osvojila je kao talentirana djevojčica, a sada se nitko ne može nadiviti tome u kakvu je ljepoticu izrasla!

Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško, TLZP - 2 Antonia Dora Pleško, TLZP - 5 Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +19 Antonia Dora Pleško - 11 Galerija

Antonija Dora Pleško sve je očarala svojim glamuroznim izdanjem za proslavu časopisa Gloria.

Naša mlada pjevačica Antonia Dora Pleško, koju gledamo i kao natjecateljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato", pojavila se na 30. rođendanu časopisa Gloria u izdanju za pamćenje.

Antonia je za tu prigodu odabrala glamuroznu crnu haljinu s puno prozirne tkanine i velikim otvorom na leđima, u kojoj je očarala sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

"Uvijek predivna", "Lijepa si", "Krasna haljina", samo su neki od komplimenata koje je dobila na Instagramu, a mnoge pratitelje je, čini se, ostavila i bez teksta jer su reagirali samo zaljubljenim smajlićima i emotikonima srca.

Podsjetimo, Pleško se domaćoj publici prvi put predstavila kao desetogodišnja djevojčica u showu "Supertalent" 2009. godine. Tada je svojim iznimnim glazbenim talentom očarala i žiri i publiku te je natjecanje završila u samom finalu, a nazivali su je malenom Lizom Minelli, splitskim čudom od djeteta te je čak dobila i ulogu u holivudskoj seriji.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

U "Supertalent" se vratila i 2017. godine, a iako je došla samo kao pratnja prijateljici Loreni Bućan, na kraju je i sama nastupila te je dobila zlatni gumb.

I tada joj je pobjeda u showu izmakla za dlaku, no njezina je karijera nakon toga doživjela strelovit uspon.

Nastupala je na popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a osim glazbom pozornost javnosti danas privlači i svojim izgledom. Prošle godine pokrenula je i vlastiti podcast u kojem prepričava situacije iz svoga života koje su dosad bile nepoznanica.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Celebrity Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Njezinu neiscrpnom talentu možemo svjedočiti svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem ne prestaje oduševljavati odličnim transformacijama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene