baš džentlmenski

Mineu je morao tješiti ćelavac kojeg se uplašila, a nakon ove nježne geste više je nije bilo toliko strah!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Minea i Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Goran Navojec i Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP +24 Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP Galerija

Antonia Dora Pleško se u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Pitbulla.

Nakon što je kao Jelena Rozga oduševila i samo Rozgu, pjevačica Antonija Dora Pleško u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u svjetsku zvijezdu, Pitbulla.

Antonija je izvela njegov hit "Fireball", kojim je podigla na noge i rasplesala cijeli studio.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

"Svi ste sve bolji i bolji, mislim da će ovo biti najteža emisija za ocijenit. Ti si sada promijenila boju glasa, opet si izvukla nešto, face koje si radila, malo me i strah bilo na momente. Nježna Dora unutra, a ono vani..." komentirala je Minea, nakon čega joj je Antonija Dora prišla i poljubila ruku.

"Dobro, sad me malo manje strah", zaključila je nakon toga Minea.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Celebrity Možete li vjerovati da je ovaj mišićavi i tetovirani muškarac zapravo naša mlada pjevačica? Pravo iznenađenje uslijedilo je kad je podigla majicu!

"Ovo večeras je najezda ćelavaca u studiju. Antonija, bila si vatromet večeras. Ti u svakoj muškoj transformaciji kompletno makneš Antoniju Doru sa strane i to je i bit takvih transformacija, kad se žena pretvara u muškarca. Te transformacije nisu ni malo lagane, ti si večeras opet imala jedan težak zadatak i svaka ti čast", pohvalio ju je Mario Roth.

"Ja ću kinološki pristupit ovome. Koliko je pitbull zvijer među svojom vrstom, tako si ti zvijer zabave. Hvala, doviđenja", kratak je bio Goran Navojec.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško - 4 Celebrity Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

"Što se mene tiče, ja sam davno tebi rekao da si ti jedno talentirano stvorenje i taj svoj talent jako dobro trošiš, ne štediš se na sceni. Tebi ne trebaju efekti da te naprave u zvijezdu, jer ti to jesi", poručio joj je Enis Bešlagić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP +25 Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Celebrity Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 13 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 8 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 2 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 1 +32 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 4 Celebrity Naš miljenik žena sam je sebe poljubio u čelo, no nije stao samo na tome, a ovakve prizore teško je zamisliti i u najluđim snovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene