Pazilo se na svaki detalj!

Možete li vjerovati da je ovaj mišićavi i tetovirani muškarac zapravo naša mlada pjevačica? Pravo iznenađenje uslijedilo je kad je podigla majicu!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Minea i Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Goran Navojec i Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Goran Navojec i Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP +26 Goran Navojec i Antonia Dora Pleško kao Farruko, TLZP Galerija

Antonia Dora Pleško se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u portorikanskog pjevača i repera Farruka.

Nakon što je oduševila gledatelje kao Miley Cyrus, u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" naša mlada pjevačica Antonia Dora Pleško dobila je zadatak transformirati se u Farruka.

"Farruko je latinoamerički izvođač, ne znam je li pjevač ili reper, ali ajmo reći da je miks oboje. Dolazi iz Portorika", objasnila je Antonia Dora prije nastupa, a otkrila je i što joj ej bilo najteže oko ove transformacije.

"Ovog puta oblačim silikonsko tijelo koje trebam imati cijeli dan dok radimo transformaciju", rekla je.

Pogledaji ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

"Malo me hvata nervoza zbog nekih brzih dijelova na španjolskom i transformacije koja će biti teža od drugih, nadam se da će sve biti OK", poručila je pa je otišla u tansformator.

Antonia je izvela Farrukov veliki hit "Pepas", a tijekom njezina nastupa cijeli studio se digao na noge i zaplesao.

"Ja sam napisao pjesmicu", rekao je Goran Navojec, a zatim je i izrecitirao svoju pjesmu: "Ej, Farruko, moje oko, hoćemo li u Maroko da dišemo duboko ili ćemo u Portoriko, gdje ne može nitko? Ej, Farruko, moja muko, na tvoj nastup ja sam puk'o!"

Antonia nije skrivala oduševljenje i otišla je čestitati Goranu. Oduševljena je bila i Minea koja je zamolila Gorana da i njoj napiše pjesmu.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 Celebrity Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

"Digla si cijelu publiku i studio na noge. Zahukala si energiju, postalo nam je vruće, to si ti i ta tvoja luda mladenačka energija. Ti si super", komentirala je Minea.

"Sviđa mi se kako si pristupila ovom zadatku, ja znam da to nije bilo niti malo lako, pogotovo u onom dijelu kada moraš repati na španjolskom. Ti si to jako dobro odradila i imaš od mene jedan veliki pljesak", nahvalio ju je i Mario Roth.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško - 3 inMagazin Evo zašto je Antoniju Doru Pleško razveselilo što je Enis Bešlagić u žiriju hit-showa: ''Baš to prije 15 godina...''

Voditelji su zatim komentirali Antonijine bicepse, a zanimalo ih je ima li i trbušnjake, nakon čega je ona podigla majicu i pokazala da ih stvarno ima.

"Bila si zaista ono što ti i jesi, pretalentirana! Ti sve što dobiješ od zadataka sprovedeš do kraja. Svaka čast, fenomenalno i nadam se da će bit takve ocjene", zaključio je Enis Bešlagić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene