''Borite se, nemojte se predati!''

Andrea Šušnjara osvrnula se na tešku životnu borbu: ''Najgora spoznaja je da to moraš proći sam''

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara In Magazin: Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 5 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 2 +16 Andrea Šušnjara - 3 Galerija

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin - Andrea Šušnjara gostovala je na Happy FM-u i otkrila kako se na zimu planira preseliti u Zagreb. Osim toga, voljela bi uskoro izdati novi album, a nije isključila ni odlazak u solo vode. Što se tiče usporedbi s prethodnicama, poručila je da svaka od njih pjeva na svoj način, ali da joj usporedbe baš i nisu drage. Svima koji se u ovim trenucima bore s teškom bolesti, nažalost, iz vlastitog iskustva poručila je da se nikada ne predaju i da moraju biti pozitivni.

Andrea Šušnjara upoznala je Tončija Huljića kada je imala 16 godina, a on je imao velike planove za nju i nudio joj karijeru u Londonu. Ipak, mama Dolores rekla je ne, prvo škola, a onda pjevanje. Danas je jedna od najobrazovanijih pjevačica na estradi i najdugovječnija pjevačica popularne grupe Magazin.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

"Evo trinaesta godina, nisam planirala ovoliko dugo ostati, ali dogodilo se, no nikada ne bih rekla da će to biti 13 godina, vrijeme je proletjelo, sama sebi se još čudim. Planirala sam ostati pet-šest godina i otići u solo karijeru. Ispred nas je bukirano ljeto, ali vidjet ćemo... Album sam najavljivala dvije godine, ali se nije dogodilo, pjesama ima dovoljno za album, samo ih treba skupiti na jedno mjesto. Imam samo jedan album, a u grupi sam 13 godina, već mi je neugodno ići u goste jer nemam što podijeliti. Tonči je imao i neke demo-snimke, to ćete njega pitati, valjda ih nije nekome podijelio", našalila se simpatična Andrea, a kao i svaki početak, ni njezin nije bio lagan – prisjetila se.

"Imala sam tremu na početku, naročito na prvom nastupu, gdje nije išlo kako sam zamislila, ali publika me prihvatila - doslovno na prvu. Nije mi bilo lako ni za tekstove jer ih nisam privatno slušala. Kada sam išla u osnovnu i srednju, bila sam rokerica i metalka, mislila sam tada da sam prekul da bih slušala tamo neki Magazin. Prije koncerta ponavljala sam tekstove, u backstageu bila s hrpom papira, kao pred ispit. Dogodilo mi se da sam pomiješala dvije pjesme, prvi dio sam pjevala 'Dva zrna grožđa', a drugi 'Tri sam ti zime šaptala ime'. Bend je svirao prvu, a publika pjevala sa mnom. A ja ne znam gdje ću i šta ću. Bilo je nekih tih momenata. Rekao je Ivan Huljić, koji je tada svirao s nama, da sam kao kinder-jaje, da ne znaš što ćeš sa mnom dobiti na koncertu", izjavila je.

Voditelj Elvis Mehičić splitsku pjevačicu pitao je i kako se slaže s dečkima iz grupe, Željkom Baričićem i Nenadom Vesanovićem – Kekom, ima li u bendu trzavica?

"Ponekad se znaju posvađati Željko i Keko jer su dva apsolutno različita tipa, a funkcioniraju zajedno već 40 godina. Imaju različite stavove, a ja sam onda tampon-zona. Keko je najveći tvrdoglavac u bendu, ali je legenda od čovjeka, uvijek ima pošalice i fore, zapravo se super slažemo i volimo se zezati", zaključila je.

Sušateljima Special Happy Showa otkrila je i što misli o tome kada je se uspoređuje s prethodnicama.

"Svaka je publika moja, da je bilo lako, nije bilo lako, to su velike pjevačice i velika imena, no nadam se da se s tim nosim dobro. I smeta mi i ne smeta mi usporedba s prethodnicama. Primjerice, ovo bi Ljiljana bolje otpjevala, pa svaka bi otpjevala na svoj način. Nije mi drago to", priznala je Andrea.

Iza ove pozitivne, vesele i uvijek nasmijane Splićanke teška je životna borba. Nažalost, u 20-e je zakoračala s teškom dijagnozom, ali nasreću bitku je uspješno dobila.

"U tim danima kada si bolestan u bolnici osjećaš se sam, bez obzira na to koliko je ljudi uz tebe i imaš iskrenu podršku, ali ti to moraš proći sam i to je najgora spoznaja. Malo pričam o tome iako ja mislim da trebam pričati o tome. U početku su mi stariji kolege savjetovali da ne pričam javno o bolestima jer će me svi uvijek i zauvijek vezati za nešto negativno, za bolest, nisu to lijepe teme i tako. A ja se uvijek sjećam tog svog perioda u bolnici, teških trenutaka kada sam tražila to neko svjetlo u mraku, nekog uzora, idola. Htjela bih curama i mladim ljudima, koji prolaze kroz ono kroz što sam i ja prošla – biti uzor i biti primjer, biti pozitivna za njih i pjevati i uspjeti za njih, da vide da mogu to i oni sami. Da se bore, da se ne predaju, da je uvijek najvažnije misliti pozitivno, kao što sam otpjevala u jednoj svojoj pjesmi - to je jako važno!" poručila je.

Iako emocije ne voli pokazivati, teško ih skriva – priznala je.

"Jako sam osjetljiva na sve i to mi stvara veliki problem u životu, pogađaju me i najmanje sitnice, nije lako biti hipersenzibilna osoba. Ne volim pokazivati emocije, no ne mogu si pomoći. Jako me pogodilo to što sam ostala bez bake, prošlo je već godinu dana, ali kako se naučiti da nema te osobe koju voliš? Ona mi je bila najveći obožavatelj, životna podrška, praktički me odgojila", izjavila je.

Andrea se na zimu radi posla planira preseliti u Zagreb. Što se tiče ljubavnog statusa, slušateljima je poručila da nema ništa za prijaviti i otkrila da nema svoj tip muškarca. Crni, plavi, visok, mišićav – to joj nije bitno, osvojiti je može normalan, iskren i realiziran muškarac.

Iako je s Magazinom proputovala svijet, želja joj je da je kolegica Maja Šuput - poznata po dobrim provodima, povede sa sobom na putovanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Petar Grašo, Jelena Rozga i Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina +25 Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Nekad i sad Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 5 +30 Jessica Simpson - 1 Nekad i sad Borbu s viškom kila dugo je vodila, no njezina nova figura mnoge sad zabrinjava: ''Obrazi su joj upali, odjeća visi s nje!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene