Svaka čast!

Anđa Marić obilježila je godišnjicu važnog trenutka koji joj je vratio vjeru u život, njime je dugogodišnja borba postala puno lakša!

Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 1 Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 1 +19 Anđa Marić Galerija

Anđa Marić obilježila je za nju značajnih godinu dana otkako je ponovno stala na svoje noge i počela hodati nakon duge borbe s multiplom sklerozom.

Manekenka, pjevačica i spisateljica Anđa Marić na Instagramu je podijelila vrlo emotivan videozapis kojim je obilježila važnih godinu dana za njen život. Naime, prije točno godinu dana, Anđa je ponovno stala na noge nakon duge borbe s multiplom sklerozom i lošim prognozama, a sada je podijelila motivacijski opis nakon svega što je prošla.

Pogledaj i ovo Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Svaku bitku dobije Anđa Marić demantira priče da je u vezi s bivšim suprugom: "Ja nisam glupa!"

''Imati viziju znači imati jasnu sliku ili ideju o tome što želiš postići u budućnosti. To je svojevrsna mentalna slika ili cilj koji te inspirira, usmjerava i motivira da djeluješ prema ostvarenju svojih ambicija. Ukratko, imati viziju znači imati snažnu mentalnu sliku o svojim ciljevima i željama za budućnost. Vizija ti pruža smjer, motivaciju i snagu da se suočiš s izazovima na putu prema ostvarenju svojih ambicija'', dio je teksta koji je napisala ispod videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Njezini poznati prijatelji dali su joj podršku u komentarima, a njezin put otkako joj je otkrivena ova zlobna bolest s njom su vodili svi njeni pratitelji.

Liječnici su joj davali loše prognoze za budućnost, govorili joj da će cijeli život ostati u kolicima, a jedno vrijeme nije mogla ni govoriti. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu. Prošle godine počela je samostalno hodati, počela je opet voziti automobil, a čak se i jednom prilikom vratila na modnu pistu. Predaja joj nikad nije bila opcija i tijekom teške borbe zadržala je svoj zarazni optimizam.

"Jako sam bila sretna i ponosna na sebe. I zapravo sam kroz cijeli ovaj ciklus naučila da moram biti svoj najveći motivator, navijačica, najbolja frendica koja će mi svaki dan reći - bravo, svaka ti čast!" kazala je za IN magazin.

Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru, a nedavno je predstavila i svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 +25 In Magazin: Maja Šuput - 5 inMagazin Novi izazov u obitelji Šuput Tatarinov: ''Da, ja se toliko veselim, a i moje dijete!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić iznenadila je outfitom u kakvom je stvarno rijetko vidimo, no jedan dio tijela ipak nije zaboravila istaknuti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene