velika ljubav

Upoznali su se na neobičan način i bili popraćeni ružnim napisima, ali preživjeli su veliki skandal i danas imaju idiličan odnos

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger skupa su od 2014., a sve je počelo kada je ona nogometaša nominirala za Ice Bucket Challenge.

Ana Ivanović (32) i nogometaš Bastian Schweinsteiger (36) imaju brak na kojemu im mnogi zavide, a privlače pozornost gdje god se pojave. 

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Supružnici trenutačno uživaju u odmoru u španjolskom gradu Palma de Mallorca sa sinovima, dvogodišnjim Lukom i 11-mjesečnim Leonom. Ana, nekad prva tenisačica svijeta, na plaži je pokazala savršenu figuru u crnom bikiniju, a i Bastian je u prilično dobroj formi. 

Par nije skidao osmijeh s lica dok su se igrali s djecom i nosili ih u naručju u vodu. Iako je sada sve idilično među slavnim supružnicima, početak njihove veze bio je obilježen skandalom i negativnim napisima. 

Naime, Schweinsteiger je imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander (31), s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey you. ❤️ It's always fun thinking back to this special place with this handsome man 👫

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski.

Komentirali su da je teško odrediti koliko Brander zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet milijuna eura, dok sada prema podacima ima imovnu vrijednu 16 milijuna dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sarah.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene