''Hvala ti moj Hajduče...''

Alen Vitasović komentirao poraz Hajduka, na svoj način je rekao što misli o izgubljenoj utakmici!

Alen Vitasović Alen Vitasović Josko Ponos/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović - 5 Alen Vitasović - 6 Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović - 4 Alen Vitasović - 3 Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović Alen Vitasović +20 Alen i Ivan Vitasović Galerija

Povodom poraza Hajduka na Poljudu, Alen Vitasović direktno se obratio splitskom klubu.

Hajduk je na Poljudu od Varaždina izgubio 1:0 te je time dosegao sedmi poraz ove sezone u Splitu, a pjevač Alen Vitasović, koji je inače veliki fan splitskog kluba, povodom poraza oglasio se na društvenoj mreži. 

Na svom Facebook profilu direktno se obratio Hajduku.

"Hvala ti moj Hajduče ča si i danas zgubija, na dan kad pjevam u Splitu i kad smo tribali slaviti naslov. Hvala Ti ča mi svako lito sjebeš", napisao je Vitasović.

Pratitelji su mu u komentarima sugerirali da počne navijati za Rijeku. 

Podsjećamo, iza Alena Vitasovića je jedno teže razdbolje tijekom kojeg se zbog ozbiljnih zdravstvenih problema morao povući sa scene i iz javnosti.

Pogledaji ovo Alen Vitasović - 5 inMagazin Vitasović prvi put pred kamerama nakon teške bolesti zbog koje je umalo izgubio život: ''Ležao sam tri mjeseca u bolnici, vidio sve i svašta...''

No, 55-godišnji Alen nedavno je najavio kako je spreman vratiti se koncertima i svojoj publici nakon borbe s koronom i teškom upalom pluća, a sada je odradio prvi povratnički nastup u Splitu 5. svibnja povodom proslave blagdana sv. Duje.

Pjevač je nedavno otkrio detalje oko zdravstvenih problema, pa čak i da je završio na operaciji.

"Godinu i pol dana sam bio jako slab, anemičan, bezvoljan, često povraćao, teško sam hodao, pjevao sam na stolici jer nisam dugo mogao stajati na pozornici. Ni sam ne znam kako sam održavao koncerte koji su bili veoma dobro posjećeni i uspješni", ispričao je Alen za 24 sata.

Pogledaji ovo Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović spreman je za novi korak nakon bolesti, evo kakvom se to pozivu bez razmišljanja odazvao: "Zvali su da me tamo ljudi jako žele"

Od svega mu je jako pozlilo pa je u listopadu prošle godine završio u pulskoj bolnici, nakon što ga je spasila supruga Eleonora.

U međuvremenu je počeo raditi i na novim pjesmama i završava novi album, a osjeća se jako dobro.

Pogledaji ovo Alen Vitasović Celebrity Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

"Trenutno sam dobro, u odličnoj formi, zdravlje nikad bolje. Cijela prošla godina bila je veoma intenzivna, uspješna, ali i naporna. Tako da mi je trebala mala pauza i odmor koji sam proveo sa suprugom. Inače, još od prve pandemije osjećam posljedice na zdravlje, pa mi nije bilo lako dva, tri mjeseca pjevati i biti na pozornici. To je sad iza mene i okrećem se novim obavezama i izazovima", poručio je Alen.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 5 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 1 +33 Mia Negovetić - 7 Celebrity Naša pjevačica nakratko je oživjela nikad prežaljenu dance divu 90-ih i vratila sve u prošlost: "Ona bi bila jako ponosna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene