Jedan je Alen!

Alen Vitasović se oglasio nakon teškog oboljenja, evo kako se osjeća nakon svega: "Drži se, svi smo uz tebe!"

Alen Vitasović Alen Vitasović Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 3 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 2 Alen i Eleonora Vitasović - 1 +19 Alen i Eleonora Vitasović - 2 Galerija

Alen Vitasović objavio je putem društvenih mreža da je prebolio tešku bolest i da se uskoro vraća na scenu.

Alen Vitasović oglasio se putem društvenih mreža i objavio vijest koja je razveselila njegove obožavatelje, a koje je nedavno zabrinuo svojim narušenim zdravstvenim stanjem.

"Dragi prijatelji, prebolio sam tešku bolest, odmorio i uskoro se vraćamo bolji nego ikad. Hvala na podršci. Vaš Alen", napisao je u objavi koju je podijelio na svom profilu na facebooku.

"S tobom smo", "Brzo ozdravljenje", "Neka si ti prebolio i odmorio", "Samo hrabro dalje, bravo", "Drži se Alen, svi smo uz tebe. Jedva čekam koncert", "Vjeruj u sebe", "Samo jako, tu smo svi", poručili su mu i ohrabrili ga njegovi obožavatelji u komentarima.

Alen je krajem prošle godine zbog ozbiljnih zdravstvenih problema završio u pulskoj bolnici, a onda je odlučio i kako se povlači sa scene i uzima pauzu od pjevanja kojeg mu je dosta.

"Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmorit ću se nakon 50 godina od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i na ljeto ponovno planiram svirati i raditi", izjavio je tada Alen za Istarski.hr.

Potvrdio je i da od već jednom odgođenog koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo 13. siječnja neće biti ništa i da će biti održan u svibnju.

"Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fuc*ing je*eni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja", zaključio je.

Ipak, Alen kaže kako od glazbe u životu neće odustati, ali da mu je zdravlje sada na prvom mjestu.

"Upravo zato što obožavam muziku, što je muzika moj život, što želim umrijeti na pozornici, i zato sam išao napraviti konačno, a to sam trebao napraviti i više puta i prije, ići ću na neki odmor, a ne forsirati zbog dva novčića više, jer šta će mi novac ako nemam zdravlja. Trebao sam prije to napraviti i jako mi je drago. Glazbom ću se baviti i dalje. Dok sam god na pozornici ja sam drugi čovjek, izvan pozornice ja ne postojim", zaključio je Alen čiji obožavatelji više neće dugo čekati na prve koncerte.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore - 2 Drew Barrymore - 1 Drew Barrymore - 4 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) +16 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Celebrity Ekipa ne može vjerovati kakav to dnevni boravak ima poznata glumica, neki se i brinu: "Gdje si to? Jesi li dobro?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene