"Hvala svima koji su bili uz mene"

Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

Alen Vitasović Alen Vitasović Ivana Nobilo/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 7 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 1 Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +19 In Magazin: Alen Vitasović - 8 Galerija

Alen Vitasović otkrio detalje svog zdravstvenog stanja nakon što je objavio da je prebolio tešku bolest i od svega se odmorio.

Naš popularni pjevač Alen Vitasović javio se putem društvenih mreža svojim obožavateljima i pratiteljima kako bi ih obavijestio da je prebolio tešku bolest i da se uskoro vraća na scenu, a sada je otkrio i detalje o svom stanju.

55-godišnji Alen je prije dvije godine obolio od korone i teške upale pluća od čega se nikako nije mogao oporaviti.

"Godinu i pol dana sam bio jako slab, anemičan, bezvoljan, često povraćao, teško sam hodao, pjevao sam na stolici jer nisam dugo mogao stajati na pozornici. Ni sam ne znam kako sam održavao koncerte koji su bili veoma dobro posjećeni i uspješni", ispričao je Alen za 24 sata.

Od svega mu je jako pozlilo pa je u listopadu prošle godine završio u pulskoj bolnici, nakon što ga je spasila supruga Eleonora.

"Izbacivao sam litre krvi iz želuca. Supruga Eleonora je zvala hitnu", otkrio je pjevač i dodao da je imao unutarnje krvarenje, a u bolnici je završio na operaciji puknute vene i arterije u grlu.

"U polusvjesnom stanju na meni je izvršena teška i opasna operacija puknutih vena i arterija na mjesto u grlu koje se spaja sa želucom. Teško unutarnje krvarenje. Operaciju je obavio dr. Bulić kome dugujem život", poručio je zahvalni Alen.

Zbog svega je bio primoran odgoditi sve nastupe i otputiti se na rehabilitaciju koju sada privodi kraju i uskoro se vraća svojoj publici nakon što je izgubio 15 kilograma i nakon što nije bio u stanju ni sam se kretati.

"Uz stručnu pomoć i moju veliku volju, u relativno kratko vrijeme, stanje se stabiliziralo i nadam se da ubrzo s bendom u akciju. U međuvremenu sve je spremno za izlazak na ljeto mog novog albuma u izdanju Dancing Beara. Hvala svima koji su bili uz mene u veoma teškim trenucima, posebno stručnom osoblju, djeci, supruzi, mom bandu i prijateljima", poručio je pjevač.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene