Korak do pobjede

Teško je, ali pokušavaju biti što hladniji i smireniji: Juricu i Sašu čeka posljednji dvoboj

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Tko će se okititi laskavom titulom pobjednika Farme, ne propustite doznati u večerašnjoj, finalnoj emisiji od 20 sati na Novoj TV!

Nakon trinaest tjedana došlo je vrijeme da saznamo tko će postati pobjednik šeste sezone Farme i otići bogatiji za iznos od oko pola milijuna kuna. U prvom polufinalnom dvoboju ispale su Anica i Matea, potom je idućeg dana iz drugog dvoboja ispala Maja, da bi treći dvoboj ispadanjem Ozrena iznjedrio Juricu i Sašu kao dvojicu farmera koji će omjeriti svoje snage u finalnom dvoboju šeste sezone.

Pogledaj i ovo Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Sve je otkriveno Farmer Ozren: ''Vidim određenu tugu u njegovim očima''

Finalist Jurica priznaje kako se trudi da ga uzbuđenje previše ne ponese prije samog finalnog dvoboja:

''Pokušavam da me ne ponese previše neka euforija i uzbuđenje. Pokušavam biti što hladniji i smireniji. Trebam biti u balansu da kad uđem u arenu da me to sve ponese i da to iskoristim!'' Glavnu nagradu uložio bi, kaže, u obrazovanje na području fitnesa. ''Finale Farme za mene, u ovoj dobi života stvarno je veliki uspjeh, što god danas bilo! Trud, volja, rad, disciplina i sve se isplatilo!“ kazao je Jurica. Dogovor s Ozrenom i Robertom oko dijeljenja glavne nagrade, kaže, još uvijek vrijedi.

Saša smatra kako je za boravak na farmi među 18 različitih karaktera bila potrebna staložena glava, radišnost i neki cilj u životu te dodaje kako je zbog toga dogurao do finala.

''Sam život me otpočetka nije mazio baš nešto. Išao sam uz svoje roditelje, radio sam s njima, mučio se za sebe i njih i zahvalan sam im što su me tako odgojili", rekao je finalist Saša i dodao:

''Apsolutno sam neka nova znanja tu usvojio, prvenstveno što se tiče brige oko životinja. Bio sam na ovčicama, zbilja 75 ovaca nije malo!"

Saša ističe kako je na Farmu prvenstveno došao radi sebe i sina.

''U svakom dvoboju u kojemu sam bio sin mi je bio u glavi. Za njega sam ovo stvarao 13 tjedana i nadam se da će se večeras isplatiti“, zaključio je. Tko će se okititi laskavom titulom pobjednika Farme, ne propustite doznati u večerašnjoj, finalnoj emisiji od 20 sati na Novoj TV!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) +4 Camila Morrone (Foto: Instagram) Celebrity Izgubio glavu za njom: Slavnog oskarovca zasjenila minica njegove 23 godine mlađe djevojke

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Instagram) +3 Scott Eastwood (Foto: Instagram) Celebrity Slika i prilika slavnog oca: Golišavi nasljednik legendarnog glumca pokazao svoje adute

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene