Zgodni sin

Slika i prilika slavnog oca: Golišavi nasljednik legendarnog glumca pokazao svoje adute

Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Instagram) Scott Eastwood (Foto: Instagram) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Instagram) +0 Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Galerija

Scott Eastwood sin je legendarnog glumca Clinta, koji je karijeru započeo kao model.

32-godišnji glumac slika je i prilika slavnog tate.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce rijetko priča o ljubavnom životu Dečko najpopularnije pjevačice prvi put progovorio o njihovom odnosu pa ispričao kako ju je uveo u svijet sporta!

Radi se o Scottu Eastwoodu, sinu legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda, koji je karijeru započeo kao model, a zatim je uspješno zaplivao u holivudskim vodama.

Scott je očarao i pjevačicu Taylor Swift te je bio zvijezda spota za njezinu pjesmu "Wildest Dreams", a zaludio je i brojne poznate i manje poznate dame. Kad se nedavno pojavio na plaži u Miamiju te pokazao isklesano tijelo, potpuno je jasno i zašto, a lijepo lice, plave oči i frajerski izraz lica u stilu svoga tate, samo su dodatni bodovi.

Scott je uživao u društvu nekoliko ljepotica, no to nije prvi put, pa nitko sa sigurnošću ne može reći da mu je neka od njih djevojka.

Zapravo, Scott često ističe kako mu single status itekako odgovara, a razlog, među ostalim, leži i u činjenici kako je jednu bivšu djevojku izgubio na tragičan način – u automobilskoj nesreći.

"Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa spojevima i vezama", ispričao je Scott u intervjuu za GQ 2016. godine.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je jedna od ljepotica koja se kratko zabavljala s njim bila i brazilska seks bomba Adriana Lima nakon što su viđeni na večeri u New Yorku. Ipak, nekoliko tjedana poslije glumac je već tulumario na plaži s druge dvije nepoznate ljepotice.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Universe 2018. (Foto: AFP) Miss Universe 2018. (Foto: AFP) Mia Pojatina (Foto: PR/ Miss Universe Organisation) Miss Universe 2018. (Foto: PR/ Miss Universe Organisation) +6 Miss Universe 2018. (Foto: PR/ Miss Universe Organisation) Celebrity Prelijepa Filipinka nova je Miss Universe, naša Mia nije se plasirala u Top 20

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Supertalent žiri (Foto: Instagram) Celebrity Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene