Iznenađeeenje!

Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Supertalent žiri (Foto: Instagram) Galerija

Osim završetka spektakularne 6. sezone najgledanijeg showa u Hrvatskoj, Maja, Davor, Martina i Janko sinoć su imali još jedan razlog za slavlje.

Sinoć je bilo posebno veselo u finalu popularnog showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Osim završetka spektakularne 6. sezone najgledanijeg showa u Hrvatskoj, Maja, Davor, Martina i Janko sinoć su imali još jedan razlog za slavlje.

Naime, imao ga je po mnogima najtajanstveniji član žirija, ekonomist i učitelj plesa Davor Bilman, koji je jučer slavio rođendan.

A njegovi dragi kolege potrudili su se da mu ga uljepšaju pred očima cijele Hrvatske pa su tako pred kraj epizode ispod stola izvadili malo iznenađenje – tortu s prskalicama, ali i plavu šiltericu s natpisom "Maja do jaja", za koju ne treba dodatno objašnjavati čija je bila ideja.

"Dame i gospodo, mojem najomiljenijem članu Davoru je rođendan pa smo mi kao kolektiv, da ti ne znaš, spremili nešto malo. Ali to je bila moja ideja, samo da znate", najavila je iznenađenje Maja u svom stilu te nasmijala sve u studiju, a upozorila je i Janka da joj pritom ne stoji na glamuroznoj haljini od tila koju je sinoć nosila.

Šilterica se može kupiti u sklopu Majina brenda Majushka koji ima i kućicu na zagrebačkom Fuliranju, a radi se o stihu iz Majine popularne pjesme "Lopove". Svi u studiju Bilmanu su zatim otpjevali "Sretan rođendan", a on nije skrivao sreću povodom ovog malog, ali slatkog iznenađenja.

Sretan rođendan, Davore! 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) Reakcija Martine Tomčić na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) +1 Reakcija Maje Šuput na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Otac Denisa Barte: ''Priželjkivali smo pobjedu samo kako bismo pomogli drugima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene