"Nula bodova"

Meghan Markle je ekipu serije koja ju je proslavila zvala prijateljima, a sada je otkriveno kakav je njihov odnos stvarno: "Mislim da je to čisti strah"

Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Suits - 1 Ekipa serije Suits - 2 Ekipa serije Suits - 3 Meghan Markle u seriji ''Suits'' Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 7 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 6 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 5 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 4 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 8 +19 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 2 Galerija

Meghan Markle je s kolegama iz serije "Suits" s kojima je radila punih sedam godina bila jako bliska, ali u posljednje vrijeme svi oni imaju slične odgovore na pitanja koja im postavljaju vezano za nju.

Od ponovnog okupljanja na dodjeli Zlatnih globusa do pojavljivanja u reklamama za Super Bowl, glumačka postava hit-serije "Suits" ponovno je dospjela na naslovnice, no bez jedne važne članice ekipe - vojvotkinje Meghan Markle, koja je u njoj glumila lik Rachel Zane.

Na okupu smo ih posljednji put mogli vidjeti 2018. godine, kada je Meghan  pozvala kolege na njezino bajkovito vjenčanje s princem Harryjem u Windsoru, među kojima su bili Patrick J. Adams, Gina Torres i Sarah Rafferty. Ipak, u posljednje vrijeme kada su glumce pitali o vojvotkinji, svi su davali slične odgovore koje su sugerirale da s njom više nisu u baš nikakvom kontaktu.

Stoga se mnogi obožavatelji pitaju što se dogodilo između Meghan i njezinih kolega iz "Suitsa" koje je nekoć nazivala prijateljima.

Pogledaji ovo Meghan Markle u seriji ''Suits'' Zanimljivosti Evo kako je princ Harry reagirao nakon što je pogledao eksplicitne scene svoje supruge: ''Trebala mi je terapija...''

Patrick J. Adams, čiji je lik Michael Ross bio u vezi s Meghaninom Rachel Zane, potvrdio je da nije komunicirao s vojvotkinjom nakon uspjeha serije koja im je donijela svjetsku slavu. U razgovoru za The Hollywood Reporter na snimanju jedne od reklama za Super Bowl, u kojoj je glumio zajedno s Gabrielom Machtom, a koji je u seriji glumio Harveya Spectera, glumca su pitali je li nedavno razgovarali s Meghan Markle.

"Nula bodova. Ne, nema komunikacije", odgovorio je 42-godišnjak koji se na Meghaninu vjenčanju pojavio sa svojom suprugom Troian Bellisario.

Jeste li gledali seriju "Suits"?

  • Da i Meghan mi je bila najdraži lik.
  • Ne bih gledao ništa s Meghan Markle u ulozi.
  • Ne zanima me to.

Ukupno glasova:

Patrick, koji je glumio Meghaninu ljubav na malim ekranima punih sedam godina, rekao je da je bilo ludo pratiti koliko joj se život promijenio otkako je napustila show 2018. godine, a prije nekoliko godina je u jednom intervjuu priznao da je previše zastrašen i da se malo boji telefonirati vojvotkinji.

Otkrio je da su razmijenili poruke i darove kad su im se djeca rodila, ali je priznao da ga je čisti strah spriječio da podigne slušalicu i nazove je.

"Iskreno govoreći, mislim da sam zastrašen. Bilo kad mogu uzeti telefon i nazvati je, ali ne znam što bih joj rekao. Nakon što su nam se djeca rodila, poslali smo si neke poruke i poklone, ali valjda se malo bojim. Mislim da je to čisti strah. Pretpostavljam da se bojim ideje probijanja svih zidova koji postoje između nas da bismo vodili taj razgovor", priznao je za Radio Times.

Pogledaji ovo Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

Glumac se 2022. godine javno požalio zato što je bio uvučen u rasprave oko svoje bivše kolegice.

"Pozdrav ljudima i mnogim botovima koji raspravljaju o svemu što se tiče Markle i uključuju mene u razgovor. Samo želim da znate par stvari. 1. Ne čitam ništa od toga. 2. Život je kratak. 3. Moraju postojati bolje stvari koje možete raditi. Čak i vi, botovi", napisao je tada na svom profilu na Instagramu.

Patrick je ranije opisao monarhiju kao toksičnu, arhaičnu i besramnu i rekao da je njegova moćna i ljubazna prijateljica bila predmet podmuklog ponašanja od njihove strane, nakon što su objavljeni izvještaji da je Meghan maltretirala nekoliko bivših članova osoblja u Kensingtonskoj palači, što je ona oštro demantirala.

"Zaljubila se, preselila u novu zemlju, postala poznato ime diljem svijeta i započela težak posao pokušavanja pronaći svoje mjesto u obiteljskoj dinamici koja može na najbolje opisati kao komplicirano, au najgorem slučaju, naizgled arhaično i toksično", napisao je u Patrick u jednom od njegovih tvitova nakon Meghanina intervjua s Oprah Winfrey 2022. godine.

Pogledaji ovo Meghan Markle Zanimljivosti Meghan Markle proslavila se ulogom u seriji od koje i danas zarađuje, a evo i zašto je tako!

51-godišnja Sarah Rafferty, koja je u seriji glumila miljenicu gledatelja Donnu Paulsen, blisku prijateljicu Meghanina lika Rachel, vojvotkinja je prethodno opisala kao vlastitu sestru i ona je također prisustvovala kraljevskom vjenčanju 2018. godine zajedno sa svojim suprugom Santtu Seppalom.

"Teško je vjerovati da smo se jučer u ovo doba spremali krenuti na kraljevsko vjenčanje. Još uvijek sam bez riječi. Još uvijek obrađujem sve. Santtu i ja smo bili počašćeni svjedočiti tako uzvišenom i emotivnom događaju i sretnom paru svim srcem želimo svaki blagoslov", napisala je tada na društvenim mrežama.

"Radile smo toliko godina zajedno, dulje smo bili jedna s drugom nego što bismo bile da smo išli na fakultet ili u srednju školu zajedno. Postale smo na neki način obitelj i još uvijek smo obitelj. Ovo je prekrasna obiteljska stvar", izjavila je Sarah tada u emisiji "Today".

Ali samo godinu dana kasnije na pitanje razgovara li još uvijek s vojvotkinjom, Sarah je za Closer Weekly dala nešto drugačiji odgovor.

"Stvarno je zauzeta. Ona je super zaposlena", izjavila je tada.

U rujnu 2022. godine, nakon smrti kraljice Elizabete II., Sarah je zahvalila pokojnoj vladarici što je normalizirala postojanje cijenjene žene na vlasti, dok je odavala počast njezinom pokojnom veličanstvu.

"Živjeti životom služenja, vodeći primjerom s dostojanstvom, snagom i odanošću, istovremeno nadahnjujući mnoge... Hvala vam što ste normalizirali postojanje poštovane žene na vlasti, Vaše Veličanstvo. Počivajte u miru. Šaljem svoju iskrenu sućut njezinoj obitelji i voljenima te svima koji tuguju u Ujedinjenom Kraljevstvu, Commonwealthu i diljem svijeta", napisala je Sarah na Instagramu, no Meghan nije spomenula.

Pogledaji ovo Meghan Markle Zanimljivosti Meghan Markle zadnjim potezom otkrila veliki plan, vraća se stvari koju je morala zaboraviti prije vjenčanja?

Na dodjeli ovogodišnjih Zlatnih globusa u siječnju, Patrick i Gabriel dodijelili su nagradu za najbolju TV dramu prije nego što su im sena pozornice pridružile Sarah, kao i Gina Torres.

Gina, koja je glumila odvjetnicu Jessicu Pearson, otkrila je tada da jednostavno nitko od njih nema Meghanin broj, kada su je upitali je li netko kontaktirao bivšu glumicu.

Naime, izvor blizak Meghan je za Page Six otkrio da je vojvotkinja bila pozvana na dodjeli, ali nažalost se nije mogla pojaviti zbog prethodno dogovorene obveze.

"Tko je Meghan poslao poruku i rekao joj 'moraš doći na dodjelu Zlatnih globusa, Meghan Markle!'?, upitali su Ginu na crvenom tepihu u razgovoru za Variety,

"Nemamo mi njezin broj, jednostavno je tako. Ali vidjet će ona sve, gledat će dodjelu i bit će sretna što smo ovdje", rekla je 54-godišnja glumica koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju.

Gina je i za Glamour 2019. godine izjavila kako više nije u kontaktu s Meghan i kako za to ne postoji poseban razlog.

"Javnost vidi samo likove koji su na televiziji, ali postoje stotine ljudi koji čine emisiju. Ako ste dovoljno sretni glumac kao ja, koji je imao raznoliku karijeru, ne možete dalje povesti sve te ljude sa sobom. Uživala sam s Meghan dok smo radile zajedno i sjajno smo se zabavljale", rekla je tada.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsina Khayrova - 4 Elsina Khayrova - 3 Elsina Khayrova - 1 Elsina Khayrova - 2 +29 Elsina Khayrova - 4 Zanimljivosti Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene