Ništa joj ne fali

Meghan Markle proslavila se ulogom u seriji od koje i danas zarađuje, a evo i zašto je tako!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle u seriji ''Suits'' Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 12 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 11 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 9 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 8 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 7 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 6 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 5 +20 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 4 Galerija

Meghan Markle ostvarila je najveću ulogu u seriji ''Suits'', a od nje i danas još uvijek masno zarađuje, evo i koliko.

Meghan Markle prije nego je upoznala princa Harryja bila je poznata glumica, a uloga koja ju je najviše proslavila bila je ona u seriji ''Suits''. Meghan je glumila zgodnu pravnu pomoćnicu Rachel Zane, a za tu je ulogu zaradila pozamašnu svotu.

Naime, Markle je glumila u više od 100 epizoda u sedam od devet sezona serije, a tada je po epizodi zarađivala oko 43 tisuće eura po epizodi, odnosno više od 400 tisuća eura godišnje.

2019. godine serija se prestala snimati, ali i dalje se emitira na brojnim kanalima u Americi te Meghan prema ugovoru kao i drugi glumci, dobiva tantijeme svaki put kada se bilo gdje u SAD-u ili na Peacocku prikaže serija.

Serija će se od sada emitirati i na Netflixu, a sudeći po popularnosti koju Meghan sada ima otkako se udala u kraljevsku obitelj, po epizodi bi mogla dobiti još i više.
A u seriji je Meghan snimila i scene seksa s kolegom glumcem Patrickom J. Adamsom na koje Harry baš i nije dobro reagirao.

"Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one nje i njezinog kolege u uredu i konferencijskoj sobi... Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti", opisao je Harry u knjizi ''Spare'', prenosi Daily Express.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Živojinović s polubratom i polusestrom Lepa Brena, Zorica Desnica, Ivo Nakić i Slobodan Živojinović Filip Živojinović, Slobodan Živojinović i Zorica Desnica Lepa Brena s obitelji - 1 +27 Lepa Brena s obitelji - 2 Celebrity Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +26 Danijela i Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik više nije plavuša, a i skratila je kosu: ''Tko je ova djevojka? Super ti je boja!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene