''Očito se zabavljala''

Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Galerija

Patrick J Adams i Meghan Markle glumili su par u seriji "Suits" od prve sezone pa sve dok se ona nije umirovila od glume zbog braka s princem Harryjem. Sada je otkrio zbog čega mu se jednom prilikom rugala.

Glumac Patrick J Adams glumio je s Meghan Markle u seriji "Suits", a nedavno je otkrio zbog čega mu se smijala. Mirror piše kako mu se rugala jednom kada ga je vidjela golog. 40-godišnji Patrick prisjetio se snimanja prve sezone poznate serije 2011. godine, a u to su vrijeme glumili par na malim ekranima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Družili su se i dosta su vremena provodili zajedno, a Meghan je jednom prilikom posjetila predstavu u kojoj je Patrick glumio i zbog koje se na pozornici potpuno skinuo. "Bila je u publici i očito se dobro zabavila rugajući mi se nakon predstave", komentirao je glumac. "Možda je samo htjela da ponovim to", kroz šalu je rekao kasnije.

Adams trenutačno priprema svoj debitantski nastup na Broadwayu, koji također uključuje scene u kojima će biti gol, te je istaknuo da bi volio kada bi Markle posjetila i tu predstavu. "Poslat ću joj pozivnicu u svakom slučaju, bilo bi mi drago da dođe", komentirao je.

Patrick J Adams i Meghan Markle glumili su par u seriji "Suits" od prve sezone pa sve dok se ona nije umirovila od glume zbog braka s princem Harryjem. Ostali su u kontaktu do danas, a Patrick je sa suprugom Troian Bellisario bio i na kraljevskom vjenčanju 2018. godine.

Glumac je u nekoliko navrata spomenuo da su on i Meghan dobri prijatelji, no u posljednje vrijeme nije otkrivao previše detalja o njihovu odnosu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene