Dino Merlin svoju obitelj uspješno čuva daleko od očiju javnosti, a njegov sin Hamza veliki mu je ponos te radi na njegovim projektima.

Galerija Hamza Dervišhalidović Hamza Dervišhalidović Dino Merlin +18 Dino Merlin

Dino Merlin jedan je od najpopularnijih pjevača u regiji, no svoj privatni život još i danas uspješno čuva daleko od očiju javnosti. Sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović od svoje je 17. godine i par nikada nije bio upleten ni u jedan skandal, a zajedno imaju dvoje djece.

Vezani članci Dino Merlin Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti! Dino Merlin Raznježeni Dino Merlin koncert godine posvetio majci: "Pitam se bi li večeras bila sretna?"

Rijetki znaju kako izgleda Merlinov sin, 29-godišnji Hamza, a upravo on je očev veliki ponos. Studirao je i završio menadžment i politologiju, a školovao se u Berlinu, Londonu te Istanbulu. U javnosti se ne pojavljuje često, no s njegovih društvenih mreža jasno je kako je dio tima svoga oca te mu uvelike pomaže gdje god može.

Mnogi su primijetili kako je slika i prilika Dine Merlina te mu jako sliči, posebno ako se uzme u obzir to kako je pjevač izgledao na početku svoje karijere. Osim sina Hamze, Dino i Amela imaju i kćer Naidu, koja također izbjegava javnost koliko može.

Merlin nikada nije skrivao koliko je zaljubljen u svoju suprugu, a njihova je ljubavna priča kao iz bajke. "Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

Na početku veze nije im bilo lako jer Amenilini roditelji nisu htjeli da budu zajedno. Razlog tome bilo je Dinino siromaštvo, dok je Amela bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač jednom prilikom.

Anela je ostala uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere, kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: 'Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko'. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: 'Da, donio sam 100 maraka'", izjavio je za Ekskluziv.ba.

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, a za to je imala i jako dobar razlog: "Mnogi mi kažu da me nikad nisu preboljeli" Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos +23 Vlatka Pokos

Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice! Lara Flynn Boyle Lara Flynn Boyle Lara Flynn Boyle +10 Lara Flynn Boyle

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju