Upozorio ga bivši muž!

Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Elsina Khayrova Elsina Khayrova Elsina Khayrova/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsina Khayrova - 4 Elsina Khayrova - 3 Elsina Khayrova - 1 Elsina Khayrova - 2 Elsina Khayrova - 4 Elsina Khayrova - 3 Elsina Khayrova - 1 Elsina Khayrova - 2 Elsina Khayrova - 3 Elsina Khayrova - 4 +23 Elsina Khayrova - 2 Galerija

Tom Cruise i Elsina Kjayrova su prema pisanju britanskih medija u vezi od prosinca prošle godine, a njihova veza navodno postaje sve ozbiljnija.

Čini se kako nova ljubavna veza Toma Cruisa s otmjenom Ruskinjom Elsinom Kjayrovom postaje sve ozbiljnija, a prema pisanju Daily Maila par se sastaje i druži u jednom ekskluzivnom stanu u Londonu, vrijednom deset milijuna funti.

61-godišnji Tom nedavno je primijećen kako posjećuje 36-godišnju Elsinu u njezinom prekrasnom domu u Knightsbridgeu, gdje uživaju u luksuznom ljubavnom gnijezdu koje se sastoji od četiri spavaće sobe, tri sobe za goste i garderobe, a iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Hyde Park. Stan se nalazi u jednoj od najekskluzivnijih stambenih zgrada u Londonu, u blizini Harrodsa i nudi sadržaje s pet zvjezdica uključujući spa za stanare, uređene vrtove, poslovni centar i podzemnu garažu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elsina Khayrova (@elsina_k)

Elsini susjedi su za Daily Mail potvrdili da su primijetili Toma kako ulazi u zgradu u nekoliko navrata, u kojoj ona živi zadnjih šest godina.

"Ulazi na glavni ulaz, pozdravlja se sa svim zaštitarima i ne stvara veliku gužvu. Imati veliko ime kao što je Tom Cruise u zgradi nije velika stvar za nas jer ovdje živi ili ju samo posjećuje mnogo ljudi visokog profila. Ova zgrada je diskrecija, to je ono što plaćate uz prekrasne sadržaje", ispričao je jedan od susjeda.

Pogledaji ovo Tom Cruise Celebrity Tom Cruise napokon opet ljubi? Evo tko je fatalna ljepotica koja ga je opčinila, njezina životna priča zvuči kao iz nekog filma!

Vjeruje se da su se holivudski glumac i Elsina upoznali u prosincu prošle godine na zabavi u Loulou's u Mayfairu, ekskluzivnom privatnom klubu za članove u kojem su viđeni kako prisno čavrljaju i plešu. Njima bliski izvori tvrde da su se njih dvoje od tada zbližili i da se puno druže.

Osim što provode vrijeme u Elsininom stanu, uživaju na privatnim večerama po ekskluzivnim londonskim restoranima, a kao i u zajedničkim šetnjama kroz Hyde Park.

Stan u kojem živi, Elsina je kupila zajedno sa svojim sada već bivšim suprugom, ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima i ugljenom Dimitryjem Tsvetkovim, po cijeni od 10 milijuna funti 2017. godine. Bivši supružnici su potom potrošili dodatnih 3,5 milijuna funti na njegovu obnovu, angažirajući 1508 London, jednu od najekskluzivnijih tvrtki za dizajn interijera u zemlji, specijaliziriranu za projekte luksuznih nekretnina. U stan su uselili 2018. godine, ali kako im se brak počeo raspadati, Tsvetkov se iselio u listopadu 2020. godine kada je i podnio zahtjev za razvod.

Elsina je nastavila tamo živjeti dok se on trajno preselio u Dawn Hill, vilu u Surreyju vrijednu 27 milijuna funti, gdje još uvijek živi. Par je inače imao opsežan imovinski portfelj vrijedan više od 50 milijuna funti, a posjedovali su i kuće u Dubaiju i na Cipru koje su u međuvremenu podijeljene nakon razvoda.

Pogledaji ovo Tom Cruise i princ William Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

Nakon što su se pojavile vijesti o njezinoj romansi s Tomom, Tsvetkov je ekskluzivno za Daily Mail izjavio kako je potrošio nevjerojatnih deset milijuna funti na odjeću i još dva milijuna na torbice svoje bive supruge, tijekom njihovog burnog 11-godišnjeg braka.

"Bez obzira s kim god bila, s Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, trebali bi biti svjesni da ona voli finije stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorene. Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje", izjavio je.

Elsina je poznata i kao kći Rinata Khayrova, vodećeg ruskog političara i bliskog Putinova saveznika, čija se imovina procjenjuje na 5 milijardi funti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prometna nesreća Maje Bajamić - 1 Prometna nesreća Maje Bajamić Prometna nesreća Maje Bajamić - 2 Maja Bajamić +25 Maja Bajamić - 2 Celebrity Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene