rijedak zajednički izlazak

Tko je muž Angele Merkel? I nakon 24 godine braka gleda je jednako zaljubljeno kao prvog dana, a ne zamjera joj ni što je zadržala prezime bivšeg

Angela Merkel i Joachim Sauer - 4 Angela Merkel i Joachim Sauer - 4 FrankHoermann/SVEN SIMON/DPA/Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel i Joachim Sauer - 1 Angela Merkel i Joachim Sauer - 2 Angela Merkel i Joachim Sauer - 3 Angela Merkel i Joachim Sauer - 5 +0 Angela Merkel i Joachim Sauer - 4 Galerija

Angela Merkel došla je Bayereuth Festival u Munchenu sa suprugom Joachimom Sauerom koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a supružnici su u sretnom braku od 1998. godine.

Bivša njemačka kancelarka Angela Merkel pojavila se na svečanom otvorenju Bayereuth Festival u Munchenu sa suprugom Joachimom Sauerom kojeg rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Glavna zvijezda Transvestit na izboru njemačkog predsjednika: ''Unosim živost ovdje''

Supružnici su prošetali crvenim tepihom držeći se za ruke, a izmijenili su i nekoliko zaljubljenih pogleda kojima su dokazali da ljubav između njih cvjeta i nakon 24 godine braka.

Merkel je za ovu prigodu odabrala jarko zeleni komplet, dok je njezin suprug nosio crni smoking, bijelu košulju i leptir mašnu.

Joachim je Angelin drugi suprug, a od prvoga je zadržala prezime. Prije je bila u braku s kolegom Ulrichom Merkelom za kojeg se udala 1977. godine, a razveli su se 1982. Sa Sauerom je u braku od 1998. godine. Angela nema djece, dok ih njezin suprug ima dvoje iz prošlog braka.

Za vrijeme svojeg mandata, bivša kancelarka sa suprugom je provodila svaki slobodni trenutak, a par je najčešće uživao u sportskim aktivnostima poput skijanja, plivanja, planinarenja i rekreativnim šetnjama, tijekom čega su ih u nekoliko navrata uspjeli uhvatiti paparazzi.

Joachim je po struci kvantni kemičar i prije umirovljenja predavao je kemiju na Sveučilištu Humboldt u Berlinu gdje je stekao status profesora emeritusa.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon +4 Leticia Calderon Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene