Atmosfera se zahuktava!

Pogledajte tko iz susjedstva stoji najlošije na kladionicama za Eurosong, tko je vaš favorit?

Luke Black Luke Black Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 2 Luke Black Luke Black - 1 Luke Black - 4 Luke Black - 2 Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 Let 3 Let 3 +20 Let 3 - 4 Galerija

Srpski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Luke Black trenutačno stoji bolje na kladionicama od našeg Leta 3, dok Slovenija stoji najlošije od zemalja iz regije.

Nakon što su Hrvatska i Slovenija već odabrale svoje predstavnike za ovogodišnji Eurosong koji će biti održan u Liverpoolu, to je učinila i susjedna nam Srbija, koju će predstavljati osebujni mladi glazbenik Luke Black.

Pogledaj i ovo Let 3 slavi prolazak u finale - 2 ovako se pruža podrška! Evo kako su dečki iz Leta 3 proslavili prolazak srpskog predstavnika u finale: ''Bravo, tako se navija!''

Luke će u Liverpoolu pjevati pjesmu "Samo mi se spava", a uzbuđenje nakon pobjede na Beoviziji nije mogao sakriti.

"Ljudi, stvarno ne znam što reći. Kad dođem k sebi, bit ću malo rječitiji. Puno vam hvala", rekao je nakon pobjede Luke, koji je trenutačno 14. na kladionicama.

Slovenija ove godine na Eurosong šalje indie-bend Joker Out s pjesmom "Carpe Diem", a koji je zauzeo 29. mjesto na kladionicama i stoji najlošije od zemalja iz regije.

Naš Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" u nekoliko je tjedana pao za nekoliko mjesta na kladionicama, pa su dečki sada na 17. mjestu, a pjesma je na službenim stranicama Eurosonga preslušana 2,3 milijuna puta. Nedavno su objavili remiks svoje pjesme i izazvali podijeljene reakcije javnosti.

''Odličan remiks, predivni Ščbasovi'', ''Fenomenalno'', ''Meni se baš sviđa. Oni su uvijek posebni, dobar je remiks'', glasili su oni dobri komentari, a evo što su rekli oni kojima se ne sviđa:

''Gore nije moglo. Kao da je dijete radilo remiks, a pjesma idealna za miksanje'', ''Moglo je to i bolje…'', ''U odnosu na original totalno bezveze'', ''Oprostite, dečki, ali meni je ovo totalni promašaj. Dosta loše", zaključili su neki.

Koja pjesma je vama najbolja?

  • Luke Black - "Samo mi se spava"
  • Let 3 - "Mama ŠČ"
  • Joker Out - "Carpe Diem"

Ukupno glasova:

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 +8 Jennifer Aniston Zanimljivosti Jennifer Aniston otkrila čemu duguje izgled kojem se svi dive, prije je to poprilično zanemarivala: "Mislila sam da mogu, ali..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene