Recite nam u anketi!

Let 3 objavio remiks pjesme ''Mama ŠČ''! Što vi kažete na novu verziju pjesme o kojoj se ne prestaje pričati?

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 3 Let 3 u Domu sportova - 2 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +19 Let 3 - 3 Galerija

Let 3 objavio je remiks pjesme ''Mama ŠČ''. Glasujte u anketi sviđa li vam se više originalna ili remiks verzija.

Let 3 objavio je remiks pjesme ''Mama ŠČ'' s kojom će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji u Liverpoolu ove godine.

Pogledaj i ovo Let 3 na proglašenju - 7 Mnogima ovo nije fer Let 3 zauzeo je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, u anketi nam recite jesu li zaslužili više!

Videozapis je na njihovom službenom kanalu dosad prikupio već 107 tisuća pregleda, a ovom techno verzijom pjesme neke su oduševili, a neke razočarali.

''Odličan remix, predivni Ščbasovi'', ''Fenomenalno'', ''Meni se baš sviđa. Oni su uvijek posebni, dobar je remiks'', glasili su oni dobri komentari. A evo što su rekli oni kojima se ne sviđa.

''Gore nije moglo. Kao da je dijete radilo remix. A pjesma idealna za mixati'', ''Moglo je to i bolje…'', ''U odnosu na original...totalno bezveze'', ''Oprostite, dečki, ali meni je ovo totalni promašaj. Dosta loše''.

A kako se vama sviđa remiks?

Sviđa li vam se remiks pjesme ''Mama ŠČ''?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

''Mama ŠČ!'' je na službenim stranicama Eurosonga poslušana preko 1,9 milijuna puta, a trenutno su na 16. mjestu za pobjedu na eurovizijskim kladionicama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Nuttall i Andrew Buchan - 2 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 3 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 1 Leila Farzad - 2 +7 Leila Farzad - 1 Celebrity Glumicu slomila suprugova nevjera, odao ga seksi poklon koji je pronašla: ''Odmah je znala da nije za nju!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +27 Danijela Martinović i Petar Grašo - 9 Celebrity Danijela Martinović otkrila pokoji detalj o novom muškarcu kojeg ljubi: ''Neobične okolnosti spojile su dvoje potpunih stranaca, prolazimo lijepe trenutke''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene