Više nisu među favoritima

Let 3 pada na kladionicama za pobjedu, evo koje su ih države prestigle nakon optimističnih početnih očekivanja

Let 3 - 4 Let 3 - 4 DNEVNIK.hr 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 4 Let 3 Let 3 Let 3 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 2 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 1 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 +20 Let 3 Galerija

Let 3 pada na ljestvicama za pobjedu na ovogodišnjoj Euroviziji, prestigli su ih Armenija i Gruzija, a sve države još nisu odabrale svoje pjesme.

Svima je već dobro poznato da će nas Let 3 ove godine predstavljati na Eurosongu u Liverpoolu, a otkako su izabrani na Dori u Opatiji, članovi benda su danima bili pri vrhu ljestvice za favorita natjecanja.

Pogledaj i ovo Croatia Airlines pleše na ''Mama ŠČ!'' - 2 I traktor je tu! Djelatnici Croatia Airlinesa dali su podršku Letovcima: Nosili su brkove i zaplesali prepoznatljive pokrete, ovo morate vidjeti!

Jedno vrijeme držali su visoko treće mjesto po broju pregleda njihove pjesme ''Mama ŠČ'' na službenom kanalu Eurovizije, ali sada su pali na 16. mjesto nakon što su ih prestigle Australija, Gruzija i Armenija.

Međutim, nisu sve države još odabrale svoje pjesme predstavnice, a stanje će se nakon objave svih izvođača na ljestvici i dalje mijenjati.

Zanimljivo je i da Šveđani još nisu ni odabrali svojeg predstavnika za ovogodišnji Eurosong, no postali su favoriti kada se doznalo da bi ih ponovno mogla predstavljati Loreen, koja je 2012. pobijedila na natjecanju s pjesmom "Euphoria".

A kao najveću konkurenciju Letu 3 predviđaju finskog predstavnika Käärijä koji je s pjesmom "Cha Cha Cha" osvojio publiku svojim zaraznim refrenom, ali i nastupom za pamćenje, a dodamo li svemu tome još i njegovo razgolićeno izdnje, jasno je zašto ga uspoređuju s našim Letom 3.

''Mama ŠČ'' na službenom kanalu Eurovizije trenutno ima 1,7 milijuna pregleda

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 3 +4 Melina i Haris Džinović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila Harisa Džinovića od 2 milijuna eura! Ima bazen, vinski podrum, glazbeni studio...

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis - 1 Jamie Lee Curtis - 2 Jamie Lee Curtis - 3 Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh +20 Jamie Lee Curtis Celebrity I u 65. godini raskošnim dekolteom do pupka opravdala je status seks-simbola, a onda je uslijedio i sočni poljubac s kolegicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene