Osebujni Finac

Za njega sada kažu da je najveća konkurencija Letu 3 na Eurosongu, osvojio je publiku zaraznim refrenom, a morate pogledati i njegov nastup!

Käärijä Käärijä Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Käärijä Käärijä Käärijä - 7 Käärijä - 1 Käärijä - 2 Käärijä - 3 Käärijä - 4 Käärijä - 5 Käärijä - 6 Loreen +0 Käärijä Galerija

Predstavnik Finske na ovogodišnjem Eurosongu je pjevač Käärijä koji se s pjesmom "Cha Cha Cha" strelovito penje na kladionicama.

Finska je tek odabrala svojeg predstavnika za ovogodišnji Eurosong, a već su jedan od favorita za pobjedu.

Pogledaj i ovo Maneskin od trnja do zvijezda Kako je bend s ulice u kratkom vremenu došao do grupe koja nastupa po svjetskim stadionima? Put nije bio lak, a danas su jedni od omiljenih pobjednika Eurosonga!

Pjevač Käärijä pobijedio je na finskom nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom "Cha Cha Cha" koja je na kladionicama trenutno na trećem mjestu, te na prvom mjestu na anketi na popularnoj eurovizijskoj stranici Wiwibloggs. Pjesma je na eurovizijskom službenom YouTube kanalu u samo jednom danu skupila i preko 400 tisuća pregleda.

Osebujni Finac osvojio je publiku svojim zaraznim refrenom, ali i nastupom za pamćenje, a dodamo li svemu tome još i njegovo razgolićeno izdnje, jasno je zašto ga uspoređuju s našim Letom 3, koji su s pjesmom "Mama ŠČ" također podigli puno prašine među fanovima Eurosonga diljem Europe i svijeta.

Pogledajte i poslušajte finskog predstavnika, pa ga ocijenite u anketi.

Kakva vam je pjesma "Cha Cha Cha" s kojom će Käärijä predstavljati Fnsku na Eurosongu?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Drugo mjesto na kladionicama zauzela je Ukrajina, koja je dugo vremena bila glavni favorit za pobjedu, no pretekla ju je Švedska.

Zanimljivo je i da Šveđani još nisu ni odabrali svojeg predstavnika za ovogodišnji Eurosong, no postali su favoriti kada se doznalo da bi ih ponovno mogla predstavljati Loreen, koja je 2012. pobijedila na natjecanju s pjesmom "Euphoria".

Loreen je trenutno glavna favoritkinja za pobjedu na švedskom izboru za pjesmu Eurovizije, Melodifestivalenu, gdje se natječe s pjesmom "Tattoo", koju možete poslušat u nastavku.

Hrvatski predstavnici Let 3 i njihova "Mama ŠČ" na kladionicama su trenutno na 15. mjestu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis - 1 Jamie Lee Curtis - 2 Jamie Lee Curtis - 3 Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh +20 Jamie Lee Curtis Celebrity I u 65. godini raskošnim dekolteom do pupka opravdala je status seks-simbola, a onda je uslijedio i sočni poljubac s kolegicom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar - 1 Sarah Michelle Gellar - 2 +11 Sarah Michelle Gellar - 3 Celebrity Holivudska slatkica iznenadila golišavim izdanjem, prozirni grudnjak sve je otkrio: "Sada kada sam privukla vašu pažnju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene