Ispred njih je samo Norveška

Let 3 i njihova pjesma "Mama ŠČ!" sve su popularniji na službenom kanalu Eurosonga na YouTubeu, pretekli su čak i španjolsku predstavnicu!

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Domu sportova - 1 Let 3 u Domu sportova - 2 Let 3 u Domu sportova - 3 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 +21 Let 3 Galerija

Pjesma ''Mama ŠČ!'' grupe Let 3 objavljena je na kanalu Eurosonga, a trenutačno ima 1,4 milijuna pregleda.

Grupa Let 3 i njihova pjesma "Mama ŠČ!", s kojom će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu, goruća su tema otkako je završila Dora.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

Njihov video objavljen na stranici Eurosonga na YouTubeu trenutačno ima 1,4 milijuna pregleda te su tako pretekli španjolsku predstavnicu Blancu Palomu, čija pjesma Eaea ima 1,3 milijuna pregleda. 

Ispred Leta 3 trenutačno je samo Norvežanka Alessandra Mele s pjesmom ''Queen of Kings'', koja ima 1,8 milijuna pregleda.

Ipak, mnogima se ne sviđa što će oni Hrvatsku predstavljati na Euroviziji, neki su čak pokrenuli i peticiju za ukidanje njihova nastupa na Eurosongu u Liverpoolu.

"Ako ne želite da nas Let 3 predstavlja na Euroviziji s nakaradnom izvedbom, potpišite ovu peticiju", stoji u opisu peticije koja trenutačno ima malo više od 1300 potpisa.

S druge strane, pjesma "Mama ŠČ!" ne silazi s YouTube trendinga, a nastup Leta 3 na Dori pregledan je 3,2 milijuna puta.

Iz diskografske kuće benda objavili su i službeni prijevod pjesme na engleski, koji je poslan na pregled organizatorima Eurosonga, BBC-ju i Europskoj radiodifuzijskoj uniji.

"Naša je poruka neka rat stane i neka bude puno ljubavi i mira! To je jedina poruka koju mi imamo i nosimo u srcu i u duši svojoj i to želimo prenijeti svima. Mi mislimo da svatko mora imati pravo na svoje opredjeljenje, dom, na izbor. Eto, to je ideja", objasnili su Mrle i Prlja poruku svoje pjesme za IN magazin, a otkrili su i da se ne opterećuju komentarima da ih zbog političkih konotacija treba diskvalificirati.

Obožavatelji Eurosonga ili su zgranuti ili oduševljeni pjesmom Leta 3 "Mama ŠČ!" - sredine nema, no prognoze su na njihovoj strani i Hrvatska se svakim danom sve više penje na kladionicama, a trenutačno su na 14. mjestu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene