"12 bodova!"

Let 3 dobio opasnu konkurenciju: Fanovi Eurosonga poludjeli su za predstavnicom Francuske, već joj predviđaju i pobjedu!

La Zarra La Zarra Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Zarra La Zarra - 1 La Zarra - 2 La Zarra - 3 La Zarra - 4 +0 La Zarra Galerija

Predstavnica Francuske na Eurosongu, pjevačica La Zarra s pjesmom "Évidemment" jedna je od ovogodišnjih favorita za pobjedu.

Francusku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati 25-godišnja pjevačica La Zarra s pjesmom "Évidemment", što u prijevodu na hrvatski znači "Očito".

Pogledaj i ovo Let 3 "ovo je obiteljski show" Let 3 u problemima nakon prve probe u Liverpoolu? Stanje na kladionicama nije baš obećavajuće

A otkako je odnijela pobjedu na francuskoj verziji Dore, natjecanju C'est vous qui decidez, La Zarra se munjevitom brzinom penje na kladionicama i trenutačno je na 11. mjestu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Zarra (@la_zarra)

Reakcije na francusku predstavnicu preplavile su i društvene mreže, a mnogi joj već predviđaju pobjedu na Eurosongu.

"Pobjednica", "Ovo je dosad najbolja pjesma na ovogodišnjem Eurosongu", "Napokon jedna lijepa pjesma", "Ovo mi je favorit", "12 bodova", samo su neki od komentara oduševljenih fanova Eurosonga.

La Zarra svoju pjesmu opisuje kao univerzalnu ljubavnu himnu koju svi mogu pjevati, a u njoj govori o bivšem dečku s kojim je bila u toksičnoj vezi te o tome kako ju je prekid učinio jačom i boljom osobom.

"Ona više nikada neće biti ista djevojka od prije", jedan je od stihova pjesme.

Pravog imena Fatima Zahra Hafdi, La Zarra je kanadsko-marokanska pjevačica, a proslavila se 2016. kada je s francuskim reperom Nirom izbacila singl "Printemps blanc". Prošle godine postigla je i golem uspjeh s pjesmom "Tu t'en iras", koja na YouTubeu broji više od 19 milijuna pregleda.

Francuska je dosad pet puta pobijedila na Eurosongu, a posljednji put 1977. godine.

Veliki favorit na ovogodišnjem Eurosongu je i Hrvatska, koju će predstavljati Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ", no čini se da je sada dobio opasnu konkurenciju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini
1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene