baš maštovito!

U Rijeci osvanula zanimljiva instalacija, evo zašto su se slučajni prolaznici požurili fotografirati!

Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji Goran Kovacic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji - 4 Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji - 3 Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji - 1 Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji - 2 Let 3 Let 3 Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 - 1 +22 Let 3 - 4 Galerija

U Rijeci je osvanula instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Eurosongu koja je privukla pažnju slučajnih prolaznika.

U središtu Rijeke osvanula je zanimljiva i maštovita instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Eurosongu u Liverpoolu pa izazvala zanimanje znatiželjnih prolaznika.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

Instalacija se nalazi pred Gradskom upravom, a neki su odmah iskoristili priliku da snime fotografije za uspomenu. Sastoji se od dva zlatna kotača ukrašena cvijećem, natpisom "šč" i malim zlatnim traktorom.

Let 3 je inače jedna od glavnih atrakcija u Liverpoolu zbog svojih kostima, ali i ponašanja. Na društvenim mrežama pratitelji su posebno iskomentirali njihov stajling za otvaranje ceremonije na tirkiznom tepihu, a kladionice im zasad prognoziraju 67 posto šanse za prolazak u finale i trenutačno su na 9. mjestu, a 10 ih prolazi u finale.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak 11. svibnja, dok je veliko finale zakazao za subotu 13. svibnja.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene